Нові 45 татуювань з продавцового минулого Максима Батирєва-як в ролі рядового менеджера з продажу, так і в ролі керівника: успіхи, невдачі, висновки з них.
Одна з найскладніших і в той же час цікавих професій — це професія людини, яка щодня, щогодини і щохвилини захищає інтереси організації, проводячи комерційні переговори з її потенційними замовниками і майбутніми партнерами.
Максим Батирєв упевнений: все, чого він досяг у своїй професійній діяльності, він досяг завдяки роботі в продажах. Продажі вчать захищати свої інтереси, виступати публічно, вести переговори з клієнтами, робити своїми руками презентації, виразно формулювати свої думки і багато чому іншому.
Продажі роблять людей сильними.
Якщо ви навчитеся продавати товари з не найочевиднішою вигодою на одному з найбільш висококонкурентних ринків, то вам по плечу будуть практично будь-які бізнес-завдання.
У своїй новій книзі Максим розповідає про 45 татуюваннях продавця, які з'явилися за п'ятнадцять років, під час яких він вчився продавати.
з передмови Максима
Кожен день я зустрічаюся з різними підприємцями і менеджерами з різних міст і навіть країн, і ми розмовляємо про бізнес. І кожен раз на цих зустрічах піднімається тема продажів. Як продавати? Як зробити систему продажів ефективною? Яким чином вирощувати керівників у продажах? Що є ключовими факторами успіху?
На жаль, змушений констатувати факт, що у нас дуже мало людей вміють грамотно продавати. Ми або, начитавшись американських книжок, намагаємося перейняти їх технології собі, або, женучись за миттєвою вигодою, "обіцяємо" клієнту те, чого він не отримає (це називається "впарювання"), або вдаряємося в психологію або якусь іншу крайність.
Така ж проблема і в питаннях управління продажами. Дуже невелика кількість знайомих мені керівників продажів чітко розуміють, яким чином потрібно налаштовувати свої підрозділи для отримання максимально можливих результатів.
Я теж не вмів ні продавати, ні тим більше управляти продажами, допускав тисячі помилок у своїй діяльності і врешті-решт навчився продавати багато. Мені вдалося стати і кращим фахівцем з продажу в своїй компанії, пізніше і кращим керівником відділу, а потім ми з моєю командою встановлювали корпоративні рекорди і продавали більше всіх в Росії на нашому непростому ринку. За цей час у мене з'явилися не тільки менеджерські, а й продаванські татуювання, якими я вирішив поділитися з Вами в цій книзі.
Це виключно мій суб'єктивний досвід, і я знову, як і в попередній книзі, не претендую на абсолютну істину. Але за цим досвідом стоять роки відпрацювання навичок, сотні відмов клієнтів, тисячі виставлених рахунків, самовіддані битви за клієнтів в кризи, нові друзі, професійні конфлікти і кращі результати.
https://privatelink.de/?http://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/tatuirovki-prodavana/