Що нового?

Набір учасників 6 найважливіших життєвих налаштувань. Січень 2022 (Денис Семеніхін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4596 ГРН
Учасників: 0 з 103
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Друзі,

я створив цей проект для того, щоб розділити з вами мій спосіб сприйняття світу.

Цей спосіб грунтується на ряді внутрішніх налаштувань.

Я говорю про налаштування нашого сприймає апарату, як такого.

Це певна дисципліна як в образі думок, так і в сфері почуттів/емоцій.
Сукупність вироблених точок зору і призм сприйняття навколишньої реальності.

Даний підхід максимально скорочує енергетичні втрати, викликані сумнівами, розгубленістю, роздратуванням, стражданням і ще безліччю інших негативних емоцій, які наповнюють життя людини.

Всі ці емоції не є неминучими або необхідними.

Дані Налаштування взяті з багатьох філософських систем і шкіл, вивчених мною протягом життя.

Всі стародавні системи знань, школи, праці класичних філософів мають точки дотику.
Вони чітко видно при уважному вивченні.
Формулювання різні, але принципи та ідеї розвитку людини - єдині.

Ці принципи стали частиною моєї внутрішньої роботи і самоорганізації, вони перевірені всім спектром життєвих ситуацій і подолань, що зустрілися на моєму шляху протягом двох десятиліть роботи.

Даний курс не є набором вправ, а є докладним поясненням налаштувань.
Він також не є покроковим планом, при механічному виконанні якого ви автоматично досягнете результатів. Це дуже важливо розуміти.

Ваш шлях буде проходити через тривалу роботу по зміні ваших точок зору на світ і на себе. Саме ці точки зору я і планую детально пояснити в рамках курсу.

Це глибокий і складний процес у сфері почуттів і сприйняття світу. Моє завдання-зробити так, що вам вдасться сприйняти ці ідеї не стільки інтелектом, скільки духом.

Якщо у вас вже є досвід медитацій або зупинки внутрішнього діалогу, це значно спростить наше завдання.
https://privatelink.de/?https://supertelo.semenikhin.ru/6settings

Угорі