Що нового?

Придбаний 6 вправ для здоров'я і розвиток здібностей мозку (Бібігуль Кушалієва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 49
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Тук-тук-тук! Всім привіт!
Сьогодні той день, коли я починаю продажі сету "6 вправ для здоров'я і розвиток здібностей мозку".

Що це за вправи?
Практика "PACE" по полу Деннісону. Спрямована на встановлення індивідуального балансу роботи головного мозку. Практика допомагає швидше обробляти інформацію, концентруватися, запам'ятовувати, і розуміти інформацію. Готовність до активної мозкової діяльності.

Практика "Долоні". Спрямована на посилення концентрації уваги і працездатності мозку. Призводить мозок в підвищений стан активності. Ви можете концентруватися на складній роботі, рутинних заняттях і менше втомлюватися.

Практика "оплески здоров'я". Ця профілактика від хронічних головних болів, болів в плечах, профілактика хвороб сечостатевої системи, профілактика болю в спині, поліпшення роботи серця і легенів. Неймовірно проста практика, але дієва, так як впливає на нервові закінчення, які у великих кількостях знаходяться в наших долонях.

Практика на поліпшення пам'яті з енергетичної кінезіології. Допомагає позбутися від забудькуватості, посилити ясність мозку, увагу, пам'ять. Стан "туману" легко можна усунути за допомогою цієї практики.

Баланс позитивного наміру. Для зміни свого негативного ставлення до ситуації, або випадку, на більш позитивного, позбавлення від негативних емоцій, від затискачів в тілі. Від занепокоєння і тривоги.

Практика"як вийти з сильних негативних емоцій". Позбутися від апатії, втоми, гніву, роздратування, відчаю. Вийти з деструктивних емоцій і бути в гарному настрої.

До цього сету вправ я підготувала трекер, який допоможе правильно виконувати практики і не забувати їх. А також щоденник станів, щоб ви могли відстежувати свої зміни.

Продажі в телеграм каналі автора

продажник:

https://privatelink.de/?https://amo.si/E/FQNFFQ/QMLE60

Угорі