Якщо у вас є проблеми зі спиною, хребтом, суглобами і ви шукаєте їх рішення. Або поки сильних проблем немає, але ви і не хочете хворіти, а хочете насолоджуватися свободою рухів, жити здоровим і щасливим життям, то курс
"7 днів до здорової спини" для вас.
Займаючись всього по 20-25 хвилин в день, ми будемо крок за кроком освоювати природні, зцілюють руху для зняття затискачів і болю в спині, відновлення природного здоров'я хребта і всього тіла. Один з уроків буде присвячений зняттю стресу і управління своїм внутрішнім станом.
1 урок
Швидка допомога при напругах і болю. Вправи, які корисно робити після пробудження і перед сном прямо в ліжку.
21 хвилина 37 секунд
2 урок
Вибудовування осі хребта. Формування здорової і красивої постави. Освоєння цілющої ходи.
21 хвилина 34 секунди
3 урок
Як правильно сидіти і стояти: на роботі, вдома, в транспорті, за кермом, щоб оздоровлювати хребет і весь організм?
26 хвилин 30 секунд
4 урок
Баланс міцності і рухливості хребта і тіла. Вправи для відновлення міжхребцевих дисків.
23 хвилини 45 секунд
5 урок
Психосоматика болів в спині і тілі. Як знімати стрес і переходити в стан Здоров'я і щастя?
19 хвилин 19 секунд
6 урок
Легка, приємна і збалансована тренування на кожен день.
19 хвилин 51 секунда
7 урок
Вбудовування цілющих рухів в повсякденне життя. Як продовжувати займатися після закінчення курсу?
27 хвилин 58 секунд
Швидка допомога при напругах і болю. Вправи, які корисно робити після пробудження і перед сном прямо в ліжку.
21 хвилина 37 секунд
2 урок
Вибудовування осі хребта. Формування здорової і красивої постави. Освоєння цілющої ходи.
21 хвилина 34 секунди
3 урок
Як правильно сидіти і стояти: на роботі, вдома, в транспорті, за кермом, щоб оздоровлювати хребет і весь організм?
26 хвилин 30 секунд
4 урок
Баланс міцності і рухливості хребта і тіла. Вправи для відновлення міжхребцевих дисків.
23 хвилини 45 секунд
5 урок
Психосоматика болів в спині і тілі. Як знімати стрес і переходити в стан Здоров'я і щастя?
19 хвилин 19 секунд
6 урок
Легка, приємна і збалансована тренування на кожен день.
19 хвилин 51 секунда
7 урок
Вбудовування цілющих рухів в повсякденне життя. Як продовжувати займатися після закінчення курсу?
27 хвилин 58 секунд
Олександр Волосков
- пройшов власний шлях зцілення хребта від захворювань, що вважаються невиліковними.
- позбувся 4-х алергій.
- допоміг оздоровитися тисячам людей зі станів різного ступеня тяжкості, в тому числі, вкрай важких.
- засновник цілющої, тілесно-духовної системи " Здравушка "і програм" Здоров'я твоєї спини"," Сила роду","Сила любові"
- майстер йоги, ведичних і Слов'янських практик.
- інструктор йогатерапії хребта цілісним рухом.
- випускник академічної програми вищої професійної освіти"йогатерапія, фізіологія йоги та основи традиційних систем оздоровлення"
- просунутий тренер міжнародного університету єдності (Oneness University, India).
- учасник виступів на радіо і телебаченні.
https://privatelink.de/?https://7yog.ru/course/7-dnej-k-zdorovoj-spine?gcpc=b0250&utm_source=salid&utm_medium=offer58753&utm_campaign=wm182581&utm_term=587531825811663540237#form