Що нового?

Придбаний 7 секретів, які допоможуть прокачати сміливість в ілюстрації (Настя Ніксон)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Цикл листів про те, як перестати боятися малювати захоплюючі ілюстрації, розгойдати творче мислення і привнести в сайти, мобільні додатки, блоги, журнали і книги особливий настрій c допомогою своєї роботи

Є думка, що почати малювати в своєму особливому стилі – довга і заплутана історія. Я впевнена, що це не так і тому я провела велике дослідження по існуючих підходах до навчання ілюстрації, зібрала весь свій досвід роботи в міжнародній компанії і з відомими брендами, щоб скоротити старт в професію Ілюстратор з декількох років до концентрованих 7 тижнів.

Малювати ілюстрації важко, але той, хто не боїться невдач і готовий добре попрацювати, отримує цікаві і приємні по оплаті Замовлення.
Цей курс про основи комерційної ілюстрації. Він не зробить з вас супер-ілюстратора і не допоможе досконало осягнути просунуті техніки малюнка на iPad. Зате ви зможете самі впевнено пропонувати безліч ідей для сюжетів, придумувати цікавих персонажів і замальовувати захоплююче місце дії.

Курс для любителів помалювати, але буде корисний ілюстраторам, арт-директорам і всім, хто шукає творчі іскри і втілює їх у життя.
в курсі 8 модулів по ілюстрації з теорією, прикладами і завданнями
Для кожної теми - свій урок в окремому листі. Частина уроків-із завданнями.
Всього в розсилці 8 щотижневих випусків. Курс непростий, але дико цікавий, а матеріал поданий простою мовою. Уроки допоможуть вам ще ефективніше, якщо приділити їм більше часу і уваги.

План:

1.Сила і цінність ілюстрації
2.Моторчики креативності
3.Місце сили і система роботи
4.Алгоритм пошуку свого стилю: персонаж, сцена, атмосфера
  1. Карта джерел саморозвитку
  2. Мислити як ілюстратор: покажи свою роботу
  3. Всі мої секрети роботи на iPad і Procreate
  4. "Терапія настрою": як правильно реагувати на критику
https://privatelink.de/?https://niksen.school/

Угорі