Що нового?

Придбаний 9 кроковий тренінг побудови Т. С. від А до Я (Станіслав Половицький)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10258 ГРН
Учасників: 0 з 229
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Не важливо, новачок ви або професійний трейдер...
Напевно ви вже кілька місяців намагаєтеся знайти для себе відповідну торговельну систему...

Саме ту торговельну систему, яка буде приносити стабільний прибуток.

Хочу заспокоїти Вас! Ви далеко не перший, хто проходить через тривалі і важкі пошуки прибуткової торгової системи. І я теж не виняток.

Прикро, коли Ваша торгова система добре працює на попередніх даних і при цьому дає слив зараз.

у чому може бути причина?
  • Вам не вистачає досвіду,
  • Ви не знаєте всіх фішок створення прибуткової торгової системи,
  • Ви боїтеся торгову систему використовувати на 100%.
Але ж насправді розробити прибуткову торговельну систему не так складно.

Професійні трейдери можуть розробляти по 10 прибуткових торгових систем щодня.

Це не фантастика! Це результат, якого може досягти кожен.

я навчу вас клацати прибуткові торгові системи, як горішки.

Не турбуйтеся всі проходять через це і, я теж колись пройшов такий складний шлях. Я витратив багато часу на підбір різних систем, різних ТФ, багато експериментував з Мані-менеджментом, намагався використовувати беззбитки, стоп-лосси, трейлінг-стопи і т. д.

в результаті, витративши на пошуки, купу часу і зусиль виявилося, що 90% мого часу було витрачено даремно. Я просто микався, як сліпий кошеня, не знаючи куди ж мені треба йти. Сьогодні все по-іншому.

І зараз я дам вам буквально кілька порад за допомогою яких ви скоротите і спростите свій шлях в кілька разів.

ідіть від простого до складного.тобто візьміть два простих індикатора, наприклад, ковзний середній і стохастик. Ви відразу ж вийдете в плюс без додаткових вступних;

Обов'язково використовуйте такі програми, як Forex тестер;

Заточуйте кожну торговельну систему під конкретну валютну пару і ТФ;

В першу чергу акцентуйте увагу на виході з ринку, а не на вході.

Успіх торгової системи залежить не від того, де ви вирішите входити, а від того чи будете ви фіксувати прибуток.

Я впевнений на 99%, що використовуючи тільки ці ключові моменти, ви зможете прискорити вихід на стабільний прибуток.

Якщо ви хочете навчитися створювати по 10 прибуткових торгових систем в день і більше, то скористайтеся можливістю пройти тренінг "Покрокове керівництво по створенню торгових систем 20/80".

20% прийомів, ми закриємо 80% завдань для прибуткової торгівлі.

Ви зрозумієте, що створювати прибуткові торгові системи також легко і просто, як клацати горіхи. Навчіться цьому!

https://privatelink.de/?https://svikk.biz/ts_sp/

Угорі