Що нового?

Набір учасників 99 тренувань до ідеального тіла. Модуль 2 (Наталія Кузьмич)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
2 модуль
Здорове схуднення, приводимо м'язи в тонус.
Звикаємо до нового способу життя, вчимося правильно виконувати вправи, привчаємо тіло до навантажень, формуємо правильний підхід до харчування. Навчимося ставити правильні цілі і досягати їх.
Запускаємо стабільний процес схуднення/прискорюємо метаболізм/підвищуємо силу і витривалість.

Заняття вдома по відео-уроків з мінімальним інвентарем.
Програма харчування та консультація лікаря-дієтолога.
Підтримка та обмін результатами учасників в особистому кабінеті.

чому варто купити курс
  1. унікальна методика, тренування змінюються разом з вашим прогресом, робіть те що працює найкращим чином на кожному кроці до ідеального тіла.
  2. масаж для поліпшення результату (целюліт, галіфе на стегнах, в'ялий живіт).
Здрастуйте, мене звуть Наталія Кузьмич.

Колись я "зробила себе сама" не виходячи з дому... з фігури домогосподарки сексуальне і красиве тіло!

Займалася вдома, поки моя дитина спала. За 6 місяців я схудла, позбулася целюліту і галіфе на стегнах. Я навіть і не здогадувалася, що у мене така гарна фігура!

На основі свого досвіду, освіти в сфері фітнесу, дієтології та психології, і спільно з командою професіоналів я розробила програми тренувань, які допомогли тисячам дівчат стати сильними, дійти до своєї мети і отримати ідеальну фігуру, знайти неймовірну впевненість в собі і своїх силах і тим самим змінити своє життя.

Мої курси підійдуть для новачків і для знайомих зі спортом дівчат, ви можете займатися вдома або в залі.

Зручний формат відео тренувань допоможе вам займатися із задоволенням, коли Вам зручно, а спеціально розроблений раціон з різноманіттям рецептів дасть вам зрозуміти, що правильне харчування це просто і смачно.

Але найголовніше, я розкрию вам секрет, з яким ви повністю перетворитеся. Ключ до здоров'я, енергії, любові, стрункості, до нескінченного джерела життя. Одна лише сила волі не працює! Я допоможу вам позбавиться від усього зайвого що вам заважає на шляху до себе справжньою.

Що входить в курс

Система відео-тренувань

Тренування в запису, займайтеся в зручний час в зручному місці. Відео від початку і до кінця З розминкою і затримкою. Досить натиснути плей і не відволікатися.
Комплекс функціональних тренувань (включаючи кругові і супер-сети) зміцнює все тіло, прискорює метаболізм, покращує лімфоток, що важливо для боротьби з целюлітом.
Програма харчування

Раціон розроблений професіоналами. Підбирається виходячи з вашої ваги і цілей. Меню для веганів і вегетаріанців.
Ні сухий грудях з гречкою! Тільки смачна, ситна і різноманітна їжа, від якої не буде "дієтичного голоду".
Консультація фахівців, підтримка та зворотній зв'язок

Практикуючий лікар-дієтолог, лектор коледжу бодібілдингу та фітнесу ім. Бена Вейдера, Римма Дондуковська, відповість на питання по харчуванню, допоможе скорегувати меню при необхідності.
Спілкування з однодумцями

На курсі ти будеш не одна, змагальний дух і взаємна підтримка дають більше сил і бажання не відступати.
Учасниці спілкуються в чаті, обмінюються результатами, діляться корисними порадами.
База знань про здоровий спосіб життя, догляд за тілом, мотивації та корисні поради

Все, що було складним, стане простим і зрозумілим. Прокачаємо теоретичні знання про здоровий спосіб життя, навчимося складати раціони збалансованого харчування для себе і всієї родини.
https://privatelink.de/?http://kuzmichnatali.ru/courses/99-trenirovok-do-idealnogo-tela

Угорі