вибір - це початок всього творіння. Кожен раз, коли ви вибираєте, щось з'являється у Вашому житті через ваш вибір. Немає правильного чи неправильного вибору. Є тільки вибір.
Гарі м. Дуглас, засновник Созднанія доступу
Гері Дуглас був піонером у розробці інструментів і процесів, що сприяють зміні життя, відомих як access Consciousness більше 30 років тому. Ці інструменти, що знаходяться на творчому краю свідомості, змінили життя десятків тисяч людей у всьому світі. Його робота поширилася в більш ніж 170 країнах, з більш ніж 5000 навчених фасилітаторів по всьому світу. Прості та ефективні інструменти допомагають людям будь-якого віку та професії знімати обмеження, які тримають їх від Свободи жити і створювати життя, яке вони дійсно хочуть.
Брендон Ватт
Брендон Уотт-успішний міжнародний спікер, фасилітатор класів з вибору можливостей по всьому світу і фінансовий директор Access Consciousness Australia. Дорослішаючи, він каже:
"Я завжди знав, що є щось інше, і все ж провів весь свій час намагаючись пристосуватися і бути таким же, як усі. Коли я зрозумів, що можу змінити що завгодно - саме це я і зробив"
Тепер Брендон ділиться інструментами Access Consciousness, які змінили його життя, щоб він міг дати іншим можливість дізнатися, що все можливо.
Гері Дуглас був піонером у розробці інструментів і процесів, що сприяють зміні життя, відомих як access Consciousness більше 30 років тому. Ці інструменти, що знаходяться на творчому краю свідомості, змінили життя десятків тисяч людей у всьому світі. Його робота поширилася в більш ніж 170 країнах, з більш ніж 5000 навчених фасилітаторів по всьому світу. Прості та ефективні інструменти допомагають людям будь-якого віку та професії знімати обмеження, які тримають їх від Свободи жити і створювати життя, яке вони дійсно хочуть.
Брендон Ватт
Брендон Уотт-успішний міжнародний спікер, фасилітатор класів з вибору можливостей по всьому світу і фінансовий директор Access Consciousness Australia. Дорослішаючи, він каже:
"Я завжди знав, що є щось інше, і все ж провів весь свій час намагаючись пристосуватися і бути таким же, як усі. Коли я зрозумів, що можу змінити що завгодно - саме це я і зробив"
Тепер Брендон ділиться інструментами Access Consciousness, які змінили його життя, щоб він міг дати іншим можливість дізнатися, що все можливо.
Що таке вибір можливостей?
Клас "вибір можливостей" (COP) - це місце, де ви починаєте бачити, що насправді можливо для вас, і де ви починаєте усвідомлювати, що ваш вибір - це все, що потрібно для його створення. Протягом цих 3 днів ви отримаєте доступ до простору, де ви почнете усвідомлювати свої здібності як нескінченне істота.
"У вас є вибір з усім. Без визначень, повний вибір стає доступним. Немає нічого, що ви не можете вибрати". Брендон Ватт
Ваш вибір може змінити що завгодно.
Вибір-це початок всього творіння. Кожен раз, коли ви вибираєте, щось з'являється у Вашому житті через ваш вибір. Там немає правильного чи неправильного вибору. Там просто вибір.
Чи готові ви почати подорож вибору?
Чи готові ви насправді жити і задаватися питанням, що ще можливо?
Тривалість
3 дні
Попередні умови
Основи
Що буде видано:
запис класу в форматі MP3 (англійська, російський переклад)
Перекладачі: Сергій Наколюшкін та Інга Кім
Мануал "вибір можливостей 2018"
+ Бонус "демони і теки"
Вартість
Застосовуються розцінки з урахуванням країни і віку.
Для Росії зі знижкою 2320$
https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/core-classes/choice-of-possibilities/choice-of-possibilities/
Останнє редагування: