Що нового?

Придбаний [Access Consciousness] Вибір можливостей | Choice of Possibilities (Гері Дуглас, Брендан Уітт)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 62868 ГРН
Учасників: 1 з 140
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 467 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

увага! Клас 2018 року. Чому ми його вибираємо? Повторів подібного класу не буде. Майже весь клас фасилітує сам Гері Дуглас. Після цього класу дуже багато змінилося в класі, дуже багато прибрали в архів. Один з найсильніших класів із засновником для створення змін і розширення!

вибір - це початок всього творіння. Кожен раз, коли ви вибираєте, щось з'являється у Вашому житті через ваш вибір. Немає правильного чи неправильного вибору. Є тільки вибір.

Гарі м. Дуглас, засновник Созднанія доступу

Гері Дуглас був піонером у розробці інструментів і процесів, що сприяють зміні життя, відомих як access Consciousness більше 30 років тому. Ці інструменти, що знаходяться на творчому краю свідомості, змінили життя десятків тисяч людей у всьому світі. Його робота поширилася в більш ніж 170 країнах, з більш ніж 5000 навчених фасилітаторів по всьому світу. Прості та ефективні інструменти допомагають людям будь-якого віку та професії знімати обмеження, які тримають їх від Свободи жити і створювати життя, яке вони дійсно хочуть.

Брендон Ватт

Брендон Уотт-успішний міжнародний спікер, фасилітатор класів з вибору можливостей по всьому світу і фінансовий директор Access Consciousness Australia. Дорослішаючи, він каже:
"Я завжди знав, що є щось інше, і все ж провів весь свій час намагаючись пристосуватися і бути таким же, як усі. Коли я зрозумів, що можу змінити що завгодно - саме це я і зробив"
Тепер Брендон ділиться інструментами Access Consciousness, які змінили його життя, щоб він міг дати іншим можливість дізнатися, що все можливо.

Що таке вибір можливостей?
Клас "вибір можливостей" (COP) - це місце, де ви починаєте бачити, що насправді можливо для вас, і де ви починаєте усвідомлювати, що ваш вибір - це все, що потрібно для його створення. Протягом цих 3 днів ви отримаєте доступ до простору, де ви почнете усвідомлювати свої здібності як нескінченне істота.

"У вас є вибір з усім. Без визначень, повний вибір стає доступним. Немає нічого, що ви не можете вибрати". Брендон Ватт

Ваш вибір може змінити що завгодно.

Вибір-це початок всього творіння. Кожен раз, коли ви вибираєте, щось з'являється у Вашому житті через ваш вибір. Там немає правильного чи неправильного вибору. Там просто вибір.

Чи готові ви почати подорож вибору?
Чи готові ви насправді жити і задаватися питанням, що ще можливо?

Тривалість
3 дні

Попередні умови
Основи

Що буде видано:
запис класу в форматі MP3 (англійська, російський переклад)
Перекладачі: Сергій Наколюшкін та Інга Кім
Мануал "вибір можливостей 2018"
+ Бонус "демони і теки"

Вартість
Застосовуються розцінки з урахуванням країни і віку.
Для Росії зі знижкою 2320$

https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/core-classes/choice-of-possibilities/choice-of-possibilities/

Останнє редагування:
Угорі