Курс підготовки суперменів "Суперсила" з Оленкою Коноваловою
Цей курс має на меті розкрити існуючі та визнані наддержави, знайти та визнати нові.
Курс збудований таким чином, щоб кожна частина посилювала подальшу.
Ми починаємо з вступного класу-фасилітації, де ми досліджуємо, що таке суперсили і надздібності, як вони проявляються. Примічаємо ті, які лежать "на поверхні" і визнаємо їх.
Друга частина курсу складається з 3-денного інтенсиву у вигляді дзвінків, де ми знаходимо нові здібності і отримуємо інструменти для того, щоб робити це потім самостійно, розпізнаємо ці суперсили і "коригуємо" налаштування, щоб вони налагоджено працювали.
Курс можна придбати цілком або по-окремо будь-яку частину.
1 частина-клас-фасилітація " Моя суперсила?"
2 Частина-3-денний інтенсив " Суперсила. Знайти, розпізнати і налаштувати"
Передумови: немає
Тривалість: 4 дні
11 грудня о 18:00 за МСК-клас"Моя суперсила?"
12, 14 грудня о 18:00 та 16 грудня о 13:00 - інтенсив "Суперсила. Знайти, розпізнати і налаштувати"
Цей курс має на меті розкрити існуючі та визнані наддержави, знайти та визнати нові.
Курс збудований таким чином, щоб кожна частина посилювала подальшу.
Ми починаємо з вступного класу-фасилітації, де ми досліджуємо, що таке суперсили і надздібності, як вони проявляються. Примічаємо ті, які лежать "на поверхні" і визнаємо їх.
Друга частина курсу складається з 3-денного інтенсиву у вигляді дзвінків, де ми знаходимо нові здібності і отримуємо інструменти для того, щоб робити це потім самостійно, розпізнаємо ці суперсили і "коригуємо" налаштування, щоб вони налагоджено працювали.
Курс можна придбати цілком або по-окремо будь-яку частину.
1 частина-клас-фасилітація " Моя суперсила?"
2 Частина-3-денний інтенсив " Суперсила. Знайти, розпізнати і налаштувати"
Передумови: немає
Тривалість: 4 дні
11 грудня о 18:00 за МСК-клас"Моя суперсила?"
12, 14 грудня о 18:00 та 16 грудня о 13:00 - інтенсив "Суперсила. Знайти, розпізнати і налаштувати"
https://privatelink.de/?https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeY_PFnfJt6bx5C4Do5KAo3Epd7KTP3_5AQka6x6kKNdCEzWw/viewform