Що нового?

Придбаний [Adama Yoga] реабілітація післяпологового діастазу (Оксана Герасимова, Марія Марковська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 63.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
діастаз (розбіжність) прямих м'язів живота — то неприємний стан, з яким стикаються багато жінок після пологів. Ми розповімо вам про наш метод реабілітації діастазу, який багаторазово довів свою ефективність, безпеку і доступність для жінок з будь-яким рівнем фізичної підготовки.
Запрошуємо вас наш перший вебінар, присвячений основам нашого методу реабілітації післяпологового діастаза Adama yoga.

* чому наш метод працює настільки швидко, що видимий ефект (зменшення діастаза на 60-70%) досягається протягом одного заняття?
  • Чому цей ефект закріплюється надалі?
  • Чому необхідно зводити розійшлися прямі м'язи живота?
  • Як може апоневроз відновитися так швидко, якщо він розтягувався протягом всієї вагітності?
  • З яких етапів складається наш метод терапії діастаза?
  • Чому в нашому методі" попутно " вирішуються інші часті проблеми післяпологового періоду (біль в попереку, дисфункції тазового дна і т. д.)?
• Що ви можете зробити вже зараз, щоб допомогти своєму тілу відновитися при наявності діастаза (незалежно від того, як давно були пологи)?

деякі цитати з відгуків учасниць, які пройшли наш одноденний семінар по роботі з післяпологовим діастазом (для фахівців):

Маргарита Ш. (лікар-реабілітолог, остеопат): "те, що ви даєте, не схоже ні на що з того, що я практикувала раніше. І це працює, насправді працює! За один раз йде диастаз. Він правда йде, діастаз на три пальці! Мої мізки поки відмовляються в це вірити, але очі це бачили, а пальці відчували. Мені так близький ваш підхід-тіло це єдина система, ми не можемо лікувати одну проблему ізольовано. Ми лікуємо організм. Мені шалено подобається ваша методика-така плавна, м'яка, безболісна і ефективна."

* чому наш метод працює настільки швидко, що видимий ефект (зменшення діастаза на 60-70%) досягається протягом одного заняття?
  • Чому цей ефект закріплюється надалі?
  • Чому необхідно зводити розійшлися прямі м'язи живота?
  • Як може апоневроз відновитися так швидко, якщо він розтягувався протягом всієї вагітності?
  • З яких етапів складається наш метод терапії діастаза?
  • Чому в нашому методі" попутно " вирішуються інші часті проблеми післяпологового періоду (біль в попереку, дисфункції тазового дна і т. д.)?
• Що ви можете зробити вже зараз, щоб допомогти своєму тілу відновитися при наявності діастаза (незалежно від того, як давно були пологи)?
Продажник:
https://privatelink.de/?http://adama.yoga/adama-shop/76-vebinar-reabilitatsiya-poslerodovogo-diastaza-osnovy-metoda-adama-yoga.html

Угорі