Що нового?

Набір учасників Adobe Illustrator на стоки. З нуля до небес (Катерина Максименко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4412 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 66.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У мене для вас чудова новина!

C завтрашнього дня курс можна купити і пройти його самостійно. Ще одна новина-якщо ви хочете пройти курс в групі, то ви можете перейти за посиланням в шапці профілю і залишити заявку на групове проходження. Взагалі-то, я не планувала цього робити це буде останнє групове навчання.
А тепер подробиці:

Що ви отримаєте?

Посилання на всі відео курсу + посилання на розбори домашніх завдань хлопців, які проходили групове навчання + всі домашні завдання для полегшення запам'ятовування пройденого матеріалу. Можливість проходити курс у своєму темпі. Можливість задавати мені питання. Безстроковий доступ до відео курсу. Спілкування в чаті телеграм з хлопцями, які вже пройшли курс або проходять курс самостійно так само, як і ви. Можливість спілкуватися з ними, показувати свої роботи, просити поради.

Що не входить в курс?фідбек по домашці.

За 3 місяці я розповім вам майже все, що знаю і точно все, що потрібно знати для стрімкого старту на стоки. ПОВТОРУ НЕ БУДЕ.

В курс увійде вивчення всіх необхідних інструментів ілюстратора від початкового до крутого рівня володіння. Я не просто розповім як працювати в Ілюстраторі, я розповім як працювати в ньому ефективно, поділюся своїми зв'язками інструментів і лайфхаками.

В рамках курсу вивчимо стиль флет, пройдемося по іншим стилям. Ви дізнаєтеся основи типографіки, колористики, композиції. Я навчу вас малювати швидко і якісно.

Вишенька на торті - стокові стратегії та аналітика, підбір тим Малювання та інші секрети стокового бізнесу.

як буде проходити курс?

Протягом трьох місяців ми будемо зустрічатися 3 рази на тиждень на прямих трансляціях. Кожна трансляція за часом від 1 до 2 годин. Час трансляцій-понеділок, середа, п'ятниця о 15:00. Всі трансляції будуть доступні в запису необмежений час після курсу. В курс будуть входити домашні завдання і фідбек по ним, а так само відповіді на ваші запитання.

Ціна 210$ за весь курс (нагадаю, що раніше він складався з трьох частин і коштував 50, 80 і 150 євро кожна частина). Ціна курсу в запису 200$ (без урахування суми комісії за переказ).

Програма курсу буде інтенсивною. Приготуйтеся серйозно працювати і тоді день Святого Валентина на стоках ви зустрінете у "всеозброєнні"

1. Всі необхідні знання для правильного старту роботи в Ілюстраторі.
  1. Робота з кольором. Створення першої ілюстрації.
  2. Створення складних форм і перше серйозне дз
  3. Що робить дизайн хорошим або поганим. Створення графічної системи. Стиль флет. Малюємо перший сет іконок.
  4. 6. Інструмент перо. Йому приділимо пару занять.
  5. Трансформування і стилізація об'єктів, складні заливки. Створення дощок натхнення.
  6. Шари, сітки і напрямні, автоматизація процесів трансформації і ще парочка інструментів.
  7. Робота з текстом.
  8. Збереження файлів на стоки, перевірка на помилки і атрибуція.
  9. Реєстрація на Shutterstock, проходження іспиту. Інтерфейс, завантаження робіт.
  10. Теорія кольору.
  11. Автоматизація роботи з кольором, складні кольори.
  12. Режими накладення, створення ефектів. Виділення об'єктів PRO.
  13. Ручні інструменти малювання. Створення кистей.
  14. Blend.
  15. Меню Effect.
  16. Створення безшовних патернів.
  17. Основи композиції.
  18. Основи типографіки, поглиблена робота з текстом і малювання власного алфавіту.
  19. Психологія сприйняття. Як робити дизайн продається. Що малювати на стоки. Особливості стокової ілюстрації.
  20. Все про сімілярів і генерації ідей.
  21. Малювання руками, переведення растра в вектор.
  22. Група інструментів-деформаторов.
  23. Стокова аналітика. Прогнози, перспективи, особистий план. Формула розширення.
  24. Автоматизація роботи. Екшни, скрипти. Збереження файлів PRO.
  25. Все про стратегії. Види стокових стратегій, підбір і зміна стратегій під себе. Пошук тим, хто шукає ніші.
  26. Поглиблений Mesh. Створення складних ефектів.
  27. Ізометрія.
  28. Трохи психології, яка допоможе домогтися успіху. Точка Ікігай на стоковий лад.
  29. 3D
  30. Зберігання файлів і організація робочого простору на комп'ютері і навколо нього. Графік роботи. Інші стоки. Айсток. Завантажувач.
  31. Як вижити перший час? Все, що потрібно знати про роботу з замовниками. Як знайти свій стиль.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/ai_for_stocks/

Угорі