У мене для вас чудова новина!
C завтрашнього дня курс можна купити і пройти його самостійно. Ще одна новина-якщо ви хочете пройти курс в групі, то ви можете перейти за посиланням в шапці профілю і залишити заявку на групове проходження. Взагалі-то, я не планувала цього робити це буде останнє групове навчання.
А тепер подробиці:
Що ви отримаєте?
Посилання на всі відео курсу + посилання на розбори домашніх завдань хлопців, які проходили групове навчання + всі домашні завдання для полегшення запам'ятовування пройденого матеріалу. Можливість проходити курс у своєму темпі. Можливість задавати мені питання. Безстроковий доступ до відео курсу. Спілкування в чаті телеграм з хлопцями, які вже пройшли курс або проходять курс самостійно так само, як і ви. Можливість спілкуватися з ними, показувати свої роботи, просити поради.
Що не входить в курс?фідбек по домашці.
За 3 місяці я розповім вам майже все, що знаю і точно все, що потрібно знати для стрімкого старту на стоки. ПОВТОРУ НЕ БУДЕ.
⠀
В курс увійде вивчення всіх необхідних інструментів ілюстратора від початкового до крутого рівня володіння. Я не просто розповім як працювати в Ілюстраторі, я розповім як працювати в ньому ефективно, поділюся своїми зв'язками інструментів і лайфхаками.
⠀
В рамках курсу вивчимо стиль флет, пройдемося по іншим стилям. Ви дізнаєтеся основи типографіки, колористики, композиції. Я навчу вас малювати швидко і якісно.
⠀
Вишенька на торті - стокові стратегії та аналітика, підбір тим Малювання та інші секрети стокового бізнесу.
⠀
як буде проходити курс?
Протягом трьох місяців ми будемо зустрічатися 3 рази на тиждень на прямих трансляціях. Кожна трансляція за часом від 1 до 2 годин. Час трансляцій-понеділок, середа, п'ятниця о 15:00. Всі трансляції будуть доступні в запису необмежений час після курсу. В курс будуть входити домашні завдання і фідбек по ним, а так само відповіді на ваші запитання.
Ціна 210$ за весь курс (нагадаю, що раніше він складався з трьох частин і коштував 50, 80 і 150 євро кожна частина). Ціна курсу в запису 200$ (без урахування суми комісії за переказ).
Програма курсу буде інтенсивною. Приготуйтеся серйозно працювати і тоді день Святого Валентина на стоках ви зустрінете у "всеозброєнні"
⠀
1. Всі необхідні знання для правильного старту роботи в Ілюстраторі.
- Робота з кольором. Створення першої ілюстрації.
- Створення складних форм і перше серйозне дз
- Що робить дизайн хорошим або поганим. Створення графічної системи. Стиль флет. Малюємо перший сет іконок.
- 6. Інструмент перо. Йому приділимо пару занять.
- Трансформування і стилізація об'єктів, складні заливки. Створення дощок натхнення.
- Шари, сітки і напрямні, автоматизація процесів трансформації і ще парочка інструментів.
- Робота з текстом.
- Збереження файлів на стоки, перевірка на помилки і атрибуція.
- Реєстрація на Shutterstock, проходження іспиту. Інтерфейс, завантаження робіт.
- Теорія кольору.
- Автоматизація роботи з кольором, складні кольори.
- Режими накладення, створення ефектів. Виділення об'єктів PRO.
- Ручні інструменти малювання. Створення кистей.
- Blend.
- Меню Effect.
- Створення безшовних патернів.
- Основи композиції.
- Основи типографіки, поглиблена робота з текстом і малювання власного алфавіту.
- Психологія сприйняття. Як робити дизайн продається. Що малювати на стоки. Особливості стокової ілюстрації.
- Все про сімілярів і генерації ідей.
- Малювання руками, переведення растра в вектор.
- Група інструментів-деформаторов.
- Стокова аналітика. Прогнози, перспективи, особистий план. Формула розширення.
- Автоматизація роботи. Екшни, скрипти. Збереження файлів PRO.
- Все про стратегії. Види стокових стратегій, підбір і зміна стратегій під себе. Пошук тим, хто шукає ніші.
- Поглиблений Mesh. Створення складних ефектів.
- Ізометрія.
- Трохи психології, яка допоможе домогтися успіху. Точка Ікігай на стоковий лад.
- 3D
- Зберігання файлів і організація робочого простору на комп'ютері і навколо нього. Графік роботи. Інші стоки. Айсток. Завантажувач.
- Як вижити перший час? Все, що потрібно знати про роботу з замовниками. Як знайти свій стиль.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/ai_for_stocks/