Що нового?

Придбаний Адвент календар "казкові зимові герої" (Оксана Троян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
а тепер детальна інформація від нашому Адвенті!

Ми знову продовжуємо грати за казками, вже 3 рік!

Хто з нами ще не був, приєднуйтесь! Тим більше я підготувала величезний конспект з усіма нашими іграми, з усіма героями, шаблонами листів і міні тематичними комплектами. Наш Адвент самий неймовірний, в ньому аж 45 днів) так-так, 45, але це не означає, що всі 45 днів потрібно робити завдання і до НГ приповзти без сил)))
У Адвент календарі" Чарівлог " можна змінювати дні завдань і кількість листів (хоч 31 день, хоч на 5 днів перед самим Новим роком) в залежності від бажання, погоди і часу. Ви можете використовувати цей план не один рік!!! А улюблені герої можуть" приходити в гості " навпаки постійно щороку, у нас так і відбувається, наприклад).

ви отримаєте:
  • конспект ігор на кожен день. 45 казок!!!
  • ТК до кожної казки, 250 сторінок!!!
  • шаблони листів, 45 штук!!!!
  • картки з загадками і ребусами для квесту
Мені здається, це навіть роздрукувати за один раз нереально) тому варто готуватися і робити все частинами.

Частина матеріалу я викладала в попередні роки, частина - абсолютно нові герої і казки.

Мається на увазі, що разом з листом дитина отримує міні подаруночок (прикраси для виробів, маленька солодкість, маленькі іграшки для колекції) від зимового героя. Подарунок потрібно відшукати за допомогою квесту. Квест можна зробити простим, відгадавши всього 1 загадку, а можна ускладнити.
До кожного героя додається міні комплект із завданнями-від 5 до 10 сторінок з різноманітними завданнями (математика, Логіка, мова, проводилки, колірні палітри).

Завдання будуються за однією схемою: згадати/прочитати/подивитися казку/мультфільм про героя, зробити творчу саморобку, виконати завдання по пропонованому ТК + виконати завдання на вулиці.
Так як ідей багато, Ігри по одному казковому герою або казці можна проводити кілька днів або тиждень!!! (вийде повноцінна тематична тиждень). Або можете залишити частину завдань на наступний рік!

https://privatelink.de/?https://vk.com/volsheblog?w=wall-80163161_894

Угорі