Що нового?

Набір учасників Аерографія Портрета, пакет "VIP" (Вікторія Носова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 34
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 111.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ви отримаєте
  • пакет " VIP "
  • відео уроки
  • практичні завдання
+бонуси:
  • урок жіночий портрет" Дівчина в береті " (відео тривалістю 10 годин)
  • уроки по "Структурам" з Базового курсу аерографії (структури води, мармуру, космосу, каменю, хрому, іржа, дерева)
аерограф
Можете використовувати аерограф будь-якої марки. Я буду використовувати аерограф Fengda BD 180, сопло-0,25

Компресор
Компресор теж може бути будь-якої марки, як для аерографії, так і простий будівельний. Головне, щоб на виході він видавав 2 атм.

Фарби для аерографії
Краще використовувати фарби для аерографії ProColor Transperent, Createx Transperent, на крайній випадок Exmix. У самому крайньому випадку розвести і процідити художній акрил.

Грунтований КАРТОН
Будемо використовувати грунтований катон 60х40 см (купуємо в худмаге) або пластик ПВХ.

Допоміжний інструменти
Трафаретний ніж, скотч і самоклеючий килимок

Додаткова дрібниця
Кисті, прості олівці, гумки, ножиці, лінійка і точила.
цей курс підійде тим, хто
  • вже знає ази в роботі з аерографом, знає як створюється тонка і повітряна лінії і що таке розтяжка кольору
  • має терпіння і готовий виділити 70 годин на створення портрета
  • хто має пекуче бажання і готовий витратити час і зусилля на деталювання портрета
аерограф
Можете використовувати аерограф будь-якої марки. Я буду використовувати аерограф Fengda BD 180, сопло-0,25

Компресор
Компресор теж може бути будь-якої марки, як для аерографії, так і простий будівельний. Головне, щоб на виході він видавав 2 атм.

Фарби для аерографії
Краще використовувати фарби для аерографії ProColor Transperent, Createx Transperent, на крайній випадок Exmix. У самому крайньому випадку розвести і процідити художній акрил.

Грунтований КАРТОН
Будемо використовувати грунтований катон 60х40 см (купуємо в худмаге) або пластик ПВХ.

Допоміжний інструменти

Додаткова дрібниця
аерограф

Компресор

Фарби для аерографії

Грунтований КАРТОН

Допоміжний інструменти

Додаткова дрібниця
https://privatelink.de/?https://24h-art.ru/aerografia-online/portret-simon-baker-airbrush/

Угорі