Що нового?

Придбаний Агресія (Яр Громов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4155 ГРН
Учасників: 2 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 154.3 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
був час, коли від цього слова у мене завмирало все всередині.
  • був час, коли я зривався на свого пса. І потім довго звинувачувався за ці спалахи. Так че там, досі неприємно згадувати.
  • був час, коли відчував себе настільки невпевнено, що ходив лисим і "брутальним", намагався виглядати максимально агресивно... щоб попередити агресію на мою адресу. Вгадай, що я отримував у відповідь на таке пред'явлення світу?
  • був час, коли я дуже боявся конфліктів з близькими і всіляко намагався їх уникати. А потім зривався на пса.
  • був час, коли не вистачало внутрішнього стрижня. Заробляти скільки і як хочу. Вибирати жінок, яких хотів. Беручи. Бути собою.
  • багато чого ще було.
  • Поки я не дізнався, що таке агресія насправді. Поки не привласнив її собі. Поки вона не стала союзником і частиною мене.
  • зараз готовий співати гімни агресії. Тому що без неї неможливо нічого в житті. Без неї неможливе саме життя і її зародження. Без неї немає мене.
Це офіційний АНОНС нашого нового курсу агресія
Основне завдання курсу-розморозити і привласнити свою агресію. Зрозуміти, як направляти її екологічно, адресно і своєчасно.

Для кого:
  • чоловіки з пригніченою агресією
  • жінки із забороною на агресію
  • люди з високим рівнем агресії, які не вміють розміщувати її екологічно
  • "хороші хлопчики і дівчатка", втомлені бути хорошими для всіх
Навіщо йти на КУРС:
  • зрозуміти, що таке агресія насправді
  • зняття блоків і заборон на агресію, в тому числі страху "зруйнувати близьких, якщо я стану проявляти свою агресію"
  • привласнення та легалізація власної агресії
  • зрозуміти, як розміщувати її своєчасно, екологічно і адресно. З близькими, на роботі, в бізнесі, взагалі в житті
  • переведення пасивної агресії в пряму. Протистояння пасивної агресії
  • можливість захищати і відстоювати свої кордони і інтереси, говорити немає
  • опрацювання впевненості в собі
  • розморожування обмежень на досягнення, блоків в темах грошей, сексу, реалізації бажаного і задоволення
  • дозвіл бути собою і жити за своїми правилами
це трансформаційний КУРС, спрямований на зміну особистості.
Хто проходив наші продукти, розуміє, про що я.Глибина порівнянна з ОДМ - працюємо на рівні причин. Життя розділиться на до і після.

КОМУ КУРС не підійде:
  • приходять " щось дізнатися "і бажаючим" щоб воно якось саме " (скептикам, ждунам дива, чарівної пігулки ітд). Курс про особисті зміни, вони можливі тільки на стороні учасника, ми тільки провідники і підтримка в цьому процесі.
  • знаючим, як єдино правильно, носіям білих плащів, високоморальним і високодуховним товаришам
  • формат 18 + - мати, спілкування на ти та інша деградація особистості в курсі будуть
ФОРМАТ:
  • онлайн курс, раз в день отримуєш Відео для самостійного перегляду в зручний час
  • два тижні глибокого занурення
  • записи відео + закрита група В ФБ з груповою динамікою
  • курсу потрібно буде приділяти приблизно годину в день-Перегляд відео до 20 хвилин, решта на аналіз і роботу з собою
Хто веде:
- Яр Громов. НЛП майстер, психотерапевт, людина, яка пройшла свій шлях в цій темі від і до.

Що під КАПОТОМ:
- НЛП, дозвільна терапія, робота з моделями поведінки і мислення, групова динаміка, ініціюючі практики і магія роботи з несвідомим

Коли СТАРТ
- 10 травня 2021 року.

Вартість курсу
- 147$ за два тижні інтенсиву

ПЛЮШКИ першого запуску:
  • спец ціна-147$ ця пропозиція для першого потоку, далі буде дорожче
  • мій особистий супровід курсу і спец ефір з відповідями на питання - на наступних потоках будуть куратори і окремий блок "часті питання" в записі.
  • можливість озвучити всі очікування і питання по темі перед курсом (анкета після оплати) - програма буде записуватися саме за цими даними
  • наступний запуск відбудеться тільки після отримання всієї потрібної нам зворотного зв'язку від учасників, тобто взагалі не ясно коли. І я допускаю сценарій, що це може бути єдиним запуском взагалі.
https://privatelink.de/?https://www.facebook.com/yargromov/posts/4168553726556640

Угорі