Що нового?

Придбаний АІ for Girls Only. Насолода (Олександра Пендраковська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3600 ГРН
Учасників: 1 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 187.2 ГРН
5%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
АІ for Girls Only Магія AI: Курс для білявок

Перший практичний курс зі Штучного Інтелекту ЗРОЗУМІЛОЮ МОВОЮ ТА НАЖИВО

Для кого цей курс?

Насправді - це курс для кожного, хто бажає вивчати нейромережі. На цьому курсі ми розберемо мінімум 5 найефективніших нейромереж, які допоможуть легко створювати контент або розпочати нову професію.

ВАМ НЕ ЗНАДОБИТЬСЯ ПОТУЖНИЙ КОМПЬЮТЕР, ЗІ ВСІМА ЗАСТОСУНКАМИ МОЖНА ПРАЦЮВАТИ З БУДЬ-ЯКОГО СМАРТФОНУ, ДОСТУП ДО ВСІХ МАТЕРІАЛІИ БУДЕ ЧЕРЕЗ ЗВИЧАЙНИЙ ТЕЛЕГРАМ

ШI заощаджує час
Подумай про всі ті години, які ми проводимо, роблячи рутинну роботу.
Тепер уяви, що ШІ бере це на себе, залишаючи тобі ціле море часу!
Це як мати власного помічника, що дарує тобі найдорожчий подарунок – миті для творчості, відпочинку та розвитку.
ШІ не просто заощаджує час, він робить кожну хвилину твого життя більш значущою. Він пише пости, спілкується з клієнтами, розробляє лекції та виконує безліч інших твоїх завданнь.

АІ підтримує та допомагає
З ШІ ти наче маєш магічну паличку, яка перетворює хаотичний потік завдань у організований ритм життя. Він розставляє все по поличках, вирішує складні задачі та відповідає на заплутані питання, звільняючи тобі час для реалізації твоїх мрій та цілей.
ШІ – це не просто технологія, це твій персональний організатор і помічник, який дбає про те, щоб кожна секунда твого життя була сповнена змістом і радістю. ШІ може спілкуватися з тобою як найкраща подруга або як професійний психолог.

АІ заробляє
І у сфері заробітку ШІ не відстає!
Він відкриває нові можливості для бізнесу, допомагаючи знайти найефективніші стратегії та ідеї, що призводять до фінансового успіху.
ШІ не просто заробляє, він множить можливості, ведучи тебе до нових вершин у кар'єрі та бізнесі.
Уяви, що в тебе в одну мить з'явилися професійні помічники - фотограф, копірайтер, маркетолог, репетитор, асистент, і всі вони розуміють тебе с пів-слова... Це - реальність з ШІ.
З ШІ ти не просто доб'єшся успіху – ти перевершиш всі очікування!

Хто я ОЛЕКСАНДРА ПЕНДРАКОВСЬКА

Українка в еміграції | Мати двох дітей
Підприємець, продюсер, дизайнер інтер'єрів
Засновниця курсів з дизайну та застосування ШІ
Провідник жінок в світ ШІ
Я почала застосовувати ШІ у своїй роботі півроку тому.
За цей час я відновила бізнес, запустила власні навчальні курси і отримала десятки пропозицій співпраці.
І все це - завдяки ШІ.
ШІ - і в моїй добі більш ніж 24 години.
Але, нарешті, я почала висинатися.

Я СТВОРИЛА КУРС ДЛЯ ЖІНОК, ЗАВДЯКИ ЯКОМУ ВИ ЛЕГКО РОЗУМІЄТЕ, ЯК ПРАЦЮВАТИ З ШІ ТА ПЕРЕТВОРЮЄТЕ ЙОГО НА СВОГО ПОМІЧНИКА.

Як ми це зробимо?

РОЗКЛАД КУРСУ
  • Ми познайомимось з CHAT GPT та його неймовірними можливостями.
  • Результат: ви створюєте за 5 хвилини текст на будь-яку тему та маєте спеціалізованого АІ-помічника у вашій галузі.
  • КОЖНУ ТЕМУ МИ БУДЕМО ВИВЧАТИ 2 ЗАНЯТТЯ - ТОМУ ВИ ТОЧНО У ВСЬОМУ РОЗБЕРЕТСЯ
Модуль 1- РОЗУМНІ
Робимо ДОСЛІДЖЕННЯ та створюємо ТЕКСТИ з АІ

Zoom online 60+ min
CHAT GPT 3.5 | 4.0

Модуль 2- КРАСИВІ
Створюємо ЗОБРАЖЕНЯ та знімаємо ВІДЕО з АІ

Zoom online 60+ min
DALL-E, MIDJOURNEY, RUNWAY

Модуль 3 - ЗАМОЖНІ
Вивільняємо ЧАС та заробляємо ГРОШІ з АІ

НАСОЛОДА