розробка в IT без коду (Леонід Гельвіх)
Ми вчимо людей застосовувати міць веб-технологій і нейромереж методом візуального програмування за допомогою ШІ і розвиваємо до повноцінних розробників за <3 місяці. Без коду і страждань.
Щоб раніше навчити такому потрібно було 3 роки. Зараз * 3 місяці. Адаптуємося до AI і Tech революції-це новий рівень адаптації коду в маси і на стику цих індустрій (Автоматизація + ШІ) з'являється мільярд можливостей зробити гроші.
Це обумовлено кількістю програм в ринку і нескінченними способами їх продуктивного з'єднання між собою для отримання прибутку.
(Автоматизація + ШІ) x швидкість = капітал.
Посилання на сайт проекту:
Ми вчимо людей застосовувати міць веб-технологій і нейромереж методом візуального програмування за допомогою ШІ і розвиваємо до повноцінних розробників за <3 місяці. Без коду і страждань.
- підприємець і хочеш сам, швидко розробляти MVP для свого IT продукту з Нейромережами і тестувати гіпотези дешево, гнучко?
- Веб-дизайнер або Розробник і хочеш розширити арсенал послуг, підвищити свій дохід в рази, ставши універсальним і швидким? Навчишся будувати ШІ стартапи без коду. Майже без
- шукаєш гуманний, цікавий вхід в IT нового світу з гідною оплатою від 20 до 150$ за годину? Хочеш розвиватися в продажах, але не в технологіях? Розчарую, але потрібно це найсмачніші знання про програми, які зроблять твоє життя кращим, а продажі дорожче.
- Додатки будь-якої складності
- Аналог Avito/CIAN/AIRBNB
- бізнес-Автоматизація
- API підключення, оплата
- соцмережі як Instagram/VK
- мессенжери як Whatsapp
- продаж і вивантаження додатків в маркети
Щоб раніше навчити такому потрібно було 3 роки. Зараз * 3 місяці. Адаптуємося до AI і Tech революції-це новий рівень адаптації коду в маси і на стику цих індустрій (Автоматизація + ШІ) з'являється мільярд можливостей зробити гроші.
Це обумовлено кількістю програм в ринку і нескінченними способами їх продуктивного з'єднання між собою для отримання прибутку.
(Автоматизація + ШІ) x швидкість = капітал.
" 8 років тому моє життя змінилося назавжди - я знайшов спосіб робити сайти без коду. Я навчив понад 1000 людей розробці та вільному життю на фрілансі. Навчаюся у кращих технарів з США.
Сьогодні я викладач розробки складних IT рішень з методом NoCode/Lowcode в місті інновацій Іннополіс в Москві, мене звуть в ВШЕ вести курс.
Переїхав до Азії, проїхав Таїланд, Шрі-Ланку на мото.
Створив проектів сумарною вартістю понад 185.000$, а потім зібрав воєдино безцінний досвід і розрізнені знання для тебе "
© Леонід Гельвіх
Сьогодні я викладач розробки складних IT рішень з методом NoCode/Lowcode в місті інновацій Іннополіс в Москві, мене звуть в ВШЕ вести курс.
Створив проектів сумарною вартістю понад 185.000$, а потім зібрав воєдино безцінний досвід і розрізнені знання для тебе "
© Леонід Гельвіх
" 8 років тому моє життя змінилося назавжди - я знайшов спосіб робити сайти без коду. Я навчив понад 1000 людей розробці та вільному життю на фрілансі. Навчаюся у кращих технарів з США.
© Леонід Гельвіх
© Леонід Гельвіх
https://privatelink.de/?https://ai-nocode.com/appdev