Що таке AI SMM BOOST?
Це не просто навчання. Це справжній серіал, головними героями якого будемо ми з тобою. Кожна серія – присвячена одному перевіреному інструменту AI. Я на справжніх акаунтах власного бізнеса покажу тобі, як прокачати свої соцмережі за допомогою AI. В результаті ти побудуєш стратегію просування без наставників та курсів по SMM. А також створиш контент, який «чіпляє» та прогріває аудиторію. А ще у нас будуть цікаві домашні завдання, винагороди та призи!
Це навчання для тебе, якщо:
Тобі набридла SMM-рутина
Навчися аналізувати вірусні рілс в декілька кліків та створювати контент за допомогою ШІ команди.
Ти – власник бізнесу, який так і не знайшов SMM-ника
AI може працювати краще, ніж «посередній» фахівець. Ти нарешті перестанеш розчаровуватись у SMM «профі».
Ти – новачок в AI
Ми почнемо з азів і поступово пройдемо всі нейромережі, які знадобляться для роботи з соцмережами.
Ти – новачок в SMM
AI – найкращий вчитель у світі маркетингу і технологій. Навіть якщо ти тільки починаєш, з AI ти швидко опануєш основи та зможеш випередити навіть досвідчених SMM-ників
Ти – досвідчений SMM-ник
Тобі навіть не буду пояснювати. Ти вже розумієш що вивчати AI треба було ще вчора)
Ти – експерт, що розвиває особистий бренд
AI стане твоїм персональним продюсером. Допоможе розпакувати твою експертність та підсилити твої сильні сторони.
Ти прокрастинуєш і до кожного Reels готуєшся як до події року?
Мені це дуже знайомо! І я покажу як ШІ веде за мене розмовні Reels та Stories, як проводжу шикарні фотосесії, не встаючі з ліжка, та як дописи пишуться, поки я їду в таксі
Хто я?
Мене звати Олена Четиріна
Як проходитиме навчання?
1 Оплата та реєстрація на платформі
Після натискання на кнопку оплати, тебе перекине на навчальну платформу для реєстрації та оплати
2 Чат для спілкування та підтримки
На платформі ти знайдеш посилання на чат в Telegram, я вже чекаю на тебе там)
3 Живі ефіри раз на тиждень
З 29.04 раз на тиждень ми зустрічатимемось в Zoom.
4 Додаткові матерали
Також у тебе будуть додаткові матеріали (уроки-інструкції в запису, докладні конспекти тощо)
5 Навчальна платформа
Записи ефірів, та додаткові матеріали зберігатимуться на платформі
6 Подарунки переможцям
Виконуй завдання на прокачку соцмереж, заробляй бали та отримуй подарунок підпиcку на закритий AI Club
Цена: 9 999 грн
Уроков: 25
Язык: Украинский
Це не просто навчання. Це справжній серіал, головними героями якого будемо ми з тобою. Кожна серія – присвячена одному перевіреному інструменту AI. Я на справжніх акаунтах власного бізнеса покажу тобі, як прокачати свої соцмережі за допомогою AI. В результаті ти побудуєш стратегію просування без наставників та курсів по SMM. А також створиш контент, який «чіпляє» та прогріває аудиторію. А ще у нас будуть цікаві домашні завдання, винагороди та призи!
Це навчання для тебе, якщо:
Тобі набридла SMM-рутина
Навчися аналізувати вірусні рілс в декілька кліків та створювати контент за допомогою ШІ команди.
Ти – власник бізнесу, який так і не знайшов SMM-ника
AI може працювати краще, ніж «посередній» фахівець. Ти нарешті перестанеш розчаровуватись у SMM «профі».
Ти – новачок в AI
Ми почнемо з азів і поступово пройдемо всі нейромережі, які знадобляться для роботи з соцмережами.
Ти – новачок в SMM
AI – найкращий вчитель у світі маркетингу і технологій. Навіть якщо ти тільки починаєш, з AI ти швидко опануєш основи та зможеш випередити навіть досвідчених SMM-ників
Ти – досвідчений SMM-ник
Тобі навіть не буду пояснювати. Ти вже розумієш що вивчати AI треба було ще вчора)
Ти – експерт, що розвиває особистий бренд
AI стане твоїм персональним продюсером. Допоможе розпакувати твою експертність та підсилити твої сильні сторони.
Ти прокрастинуєш і до кожного Reels готуєшся як до події року?
Мені це дуже знайомо! І я покажу як ШІ веде за мене розмовні Reels та Stories, як проводжу шикарні фотосесії, не встаючі з ліжка, та як дописи пишуться, поки я їду в таксі
Хто я?
Мене звати Олена Четиріна
- Я – підприємиця, власниця туристичної агенції
- 1,5 роки активно вивчаю AI та впроваджую його в свій бізнес та життя
- Випустила 4 потоки курсsd по AI, навчила 300+ людей використовувати нейромережі. Мої учні користуються ШІ крутіше за мене) І я цим пишаюся
- Я є головою громадської організації "Клуб штучного інтелекту "Нейропростір"
- Разом з колегами заснувала закритий AI-клуб "Нейропростір", який об'єднує 140+ прихильників AI
Як проходитиме навчання?
1 Оплата та реєстрація на платформі
Після натискання на кнопку оплати, тебе перекине на навчальну платформу для реєстрації та оплати
2 Чат для спілкування та підтримки
На платформі ти знайдеш посилання на чат в Telegram, я вже чекаю на тебе там)
3 Живі ефіри раз на тиждень
З 29.04 раз на тиждень ми зустрічатимемось в Zoom.
4 Додаткові матерали
Також у тебе будуть додаткові матеріали (уроки-інструкції в запису, докладні конспекти тощо)
5 Навчальна платформа
Записи ефірів, та додаткові матеріали зберігатимуться на платформі
6 Подарунки переможцям
Виконуй завдання на прокачку соцмереж, заробляй бали та отримуй подарунок підпиcку на закритий AI Club
Цена: 9 999 грн
Уроков: 25
Язык: Украинский
https://ai-video-jump.kwiga.com/courses/ai-smm-boost-30 https://aismmboost.com.ua/