Що нового?

Придбаний AI Video Jump (Олена Четиріна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 1040 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму

AI VIDEO JUMP – стрибай у світ AI креативу!Проведу тебе від твого першого кадру до готового шедевру, навіть якщо ти новачок в ШІ

За 7 тижнів ти:
Опануєш топові AI-інструментів для відеоСтвориш власний проєкт під керівництвом експертаЗнайдеш свій унікальний стиль в AI-креативі

Що тебе чекає на курсі?

• 30+ практичних уроківКожен урок - це конкретний скіл, який ти зможеш одразу застосувати

• 7 живих онлайн-ефірівПрацюємо разом над реальними проєктами та розбираємо всі питання

• 10+ покрокових туторіалів по трендовим відеоПрацюємо разом над реальними проєктами та розбираємо всі питання

Це навчання для тебе, якщо:

Ти – новачок в AI. Хочеш створювати круті відео, думаєш що це складно для тебе
І це дійсно не робиться в один клік. Але я проведу тебе від найпростіших інструментів до професійних. Навіть якщо ти не називаєш себе не креативною людиною)

Ти – власник бізнесу, якому потрібен якісний відео-контент не за всі гроші світу
ШІ відео – це несерйозно? Coca Cola вже випускає AI рекламу, українські бренди, також (придивись до останніх рекламних відео). З AI твоя команда нарешті втілить всі креативні ідеї компанії, без шалених бюджетів на відео рекламу.

Ти – відеограф чи контент-мейкер
Тобі навіть не треба пояснювати. Ти вже розумієш, що опанувати AI треба було ще вчора)

Ти – SMM-фахівець, таргетолог або маркетолог
AI – це твій додатковий скіл, додаткова послуга для твоїх клієнтів. Створюй рекламні креативи, Reels, фотосесії, продуктові фото та відео та відбудуйся від конкурентів.

Ти – блогер чи інфлюенсер
AI допоможе створювати вірусний контент та навіть навчати цьому свою аудиторію. А як щодо створення власного ШІ інфлюєнсера або свого цифрового клона?

Ти – експерт, що розвиває особистий бренд
AI стане твоїм персональним продюсером. Допоможе розпакувати твою експертність та підсилити твої сильні сторони.

Хто я?

Мене звати Олена Четиріна

• Я – підприємиця, маркетолог та власниця туристичної агенції

• 2 роки активно вивчаю AI та впроваджую його в свій бізнес та життя

• Випустила 4 потоки курсу по AI, навчила 300+ людей використовувати нейромережі. Мої учні користуються ШІ крутіше за мене) І я цим пишаюся

• Я є головою громадської організації "Клуб штучного інтелекту "Нейропростір"

• Разом з колегами заснувала закритий AI-клуб "Нейропростір", який за перший тиждень існувння об'єднав 130 прихильників AI

Створюю AI відео для свого бізнесу, а також на замовлення

Особистий чат підтримкиЗавжди на зв'язку з експертом - жодне питання не залишиться без відповіді

Уроков: 57

Язык: Украинский

https://ai-video-jump.kwiga.com/courses/ai-video-jump https://aivideojump.com/

Угорі