Що нового?

Набір учасників [Академія Главінвест] Стратегія "Колесо". Практика і тонкощі (Філіп Астраханцев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 695 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 51.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

На вебінарі ми обговоримо:

• новий тариф ВТБ, що дозволяє знизити витрати Інвестора,
  • практичний план по "Колесу" на найближчі місяці,
  • в який день купувати облігації, щоб точно отримати купони,
  • Купівля ОФЗ з плечем-реалізація та особливості,
  • агресивне "Колесо" - які з'являються додаткові ризики.
Я радий вітати Вас на сайті Академії Главінвест!
Давно займаючись бізнесом, я добре знаю, що в Академії Главінвест з точки зору маркетингу мені варто було б зосередитися на одному вузькому напрямку і працювати тільки в ньому. Тоді всі б знали, що Філіп Астраханцев, наприклад, займається пасивними інвестиціями в акції або, скажімо, інвестує в золото краще за інших. За останній рік я багато думав про це, але щоразу розумів, що не можу погодитися з таким рішенням. Адже не дарма я з 2008 року вивчав стільки інструментів і стратегій, не дарма мій власний портфель включає найрізноманітніші компоненти. Як не буває однієї страви на будь-який смак і випадок, так і різні інвестиційні інструменти і стратегії хороші для різних людей і ситуацій. (Для повноти картини зазначу, що є і "отруйні гриби", протипоказані всім. Я спробував, мені це не сподобалось...)

моє завдання — познайомити читачів і слухачів з управлінням особистими фінансами і відкрити перед ними світ приватних інвестицій. Пропонуючи рішення, я не прагну, як продавець одного товару, сказати, що він є єдино правильним вибором, а хочу показати вам різноманітність існуючих методик і підходів і навіть постаратися пояснити, що в першу чергу ви повинні вивчити не інструменти або навіть стратегії, а свої завдання і свій характер, і тоді ваші інвестиції будуть найбільш успішними. Зазвичай такі міркування лякають новачків, які задають просте питання "куди зараз вкласти гроші" і хочуть отримати на нього просту відповідь. Я теж не народився інвестором, а пройшов довгий шлях, і добре розумію, що відчуває і про що думає людина на кожному етапі, як змінюється світогляд у міру знайомства з різними стратегіями і інструментами, філософією і психологією інвестування. І те, що спочатку здавалося порожніми фразами у висловлюваннях великих інвесторів, починає набувати сенсу і глибини.

Далеко не всі теми ще розкриті, настільки багато про що я ще повинен розповісти. Але сьогодні я запрошую вас поділитися зі мною цією подорожжю. Я відкрито спілкуюся з читачами і слухачами і намагаюся визначати найбільш актуальні теми не за власним бажанням, а орієнтуючись на вас, для кого я і створив Академію Главінвест. Адже моє завдання, врешті-решт, - не скласти фінансову енциклопедію, а допомогти кожному з вас знайти свій шлях у світі інвестицій.

Успішних інвестицій,
Філіп Астраханцев
https://privatelink.de/?https://glavinvest.e-autopay.com/buy/426935/26917

Угорі