Що нового?

Придбаний [Академія Кайдзен] Абетка Хіромантії (Марина Романова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 228 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Відео-урок Марини Романової Азбука хіромантії
Короткий опис 6 основних і найголовніших ліній в житті кожної людини. Саме з це "Азбуки" ви навчитеся читати лінії на долонях. Це найперший урок, який відкриє вам дорогу до прочитання найважливішої "книги" у своєму житті - Книги своєї долі.
Ви навчитеся розрізняти і розуміти властивості 6 основних ліній:
  • лінію життя-головний життєвий, енергетичний канал
  • лінія серця-показує відносини людини до любові
  • лінія розуму-характер мислення людини
  • лінія долі-дорога життя
  • лінія Сонця-реалізація людини
  • лінія Меркурія-прихильність людини до комунікації
це ті початкові, базові знання, які повинна знати кожна людина. Ви зможете розрізняти свої сильні і слабкі сторони, знати про майбутні проблеми задовго до їх появи, а найголовніше зможете їм протидіяти.
Навіть цих базових знань вам вистачить, для оцінки найважливіших етапів у своїй долі, а також долі ваших близьких.
Мене звуть Марина Романова
Я практикуючий Хіромант, Астролог і Таролог
Освіта вища, я журналіст з великим стажем, працювала в газетах і журналах регіонального та федерального рівнів (Росія). Зараз є "незалежним журналістом" і співпрацюю на договірній основі з декількома великими виданнями. Коли я стала серйозно займатися хіромантією, багато людей, які знали мене, здивувалися. Насправді все було закономірно. У журналістиці мене цікавила людина, її характер, доля. У хіромантії той же "об'єкт вивчення", хоча, звичайно, підхід здійснюється з іншого боку.
Активно займаюся хіромантією, а точніше, хірологією (наука про лінії руки) більше двадцяти років. А перший інтерес відноситься до шкільних років. Саме тоді я вирізала рідкісні статті по даній темі, в основному це були публікації в "вогнику". Тепер я не вирізаю замітки, а пишу їх сама, мною написані книги "доля на долоні", "хіромантія проти криз", "Таро: мистецтво передбачення".
Володію практичним досвідом з психологічної астрології, веду вивчення зв'язку між астрологією і хірологією. Активно використовую карти Таро і руни для отримання інформації про людину або подію. Свої послуги позиціоную таким чином: психологічні консультації з використанням хіромантії та інших езотеричних практик.
Організувала Школу езотеричних практик" керуй долею", в якій є керівником і викладачем. Мною розроблені авторські курси " Основи астрології (класична західна система)", "Таро з нуля", "просунуте Таро", "основи хіромантії: теорія і практика", "Магія рун". Із задоволенням розповідаю про секрети, що таяться в лініях наших долонь, про символізм карт Таро, про те, що нам пророкують зірки, в самих різних аудиторіях.
З 1997 року по теперішній час-індивідуальне консультування, складання хірологічних карт особистості
2007 Рік-заснування школи хіромантії в Єкатеринбурзі
2008 рік - 41 канал, передача "корисний вечір", цикл виступів з хіромантії
2009 рік-книга "хіромантія проти криз", видавництво"Ексмо"
2009-2010-журнал "Телешоу", ведуча рубрики"людина на долоні"
2009 рік-журнал "я купую", астрологічний прогноз на рік
2010 рік-4 канал,"Ранковий Експрес"
2010 рік-ОТВ, передноворічна програма
2011 рік-газета "езотерика-лайф", ведуча рубрик" хіромантія","астрологічний прогноз"
2012 рік-радіо "Комсомольська правда-Урал", прямі ефіри.
2012 рік - 4 канал, 41 канал-виступ про особливі дні: 12.12.2012 і 21.12.2012.
2012-2013 рік – ОТВ, передноворічна програма
2013 рік-радіо "Комсомольська правда-Урал", прямі ефіри, прогноз на рік.
2015 рік-Авторська колонка (розворот) "лінії життя" в журналі "Office women"
2015 рік-заснування клубу хіромантів в Єкатеринбурзі
2015 рік-перетворення школи хіромантії в Школу езотеричних практик"керуй долею".
2016 рік-випуск додаткового тиражу книги "доля на долоні" у видавництві "Велігор"
2016 рік-випуск книги " Таро. Мистецтво передбачення "у видавництві"Велігор"
2016 рік-заснування клубу астрологів в Єкатеринбурзі
2019 рік-перевидання книг " Таро. Мистецтво передбачення", "доля на долоні".
2019 рік-створення онлайн школи езотеричних практик Марини Романової
https://privatelink.de/?http://academy-kaizen.com/romanovaoffer/?_aid=18683&_vcaid=4241843882

Угорі