Що нового?

Набір учасників [Академія Ленорман] навчання ворожіння на картах Ленорман. Пакет "Слухач" (Juno Februata)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 98.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
пакет слухач – без домашніх завдань і видачі сертифіката.
Ви отримаєте відеоуроки.
Навчання ворожіння на картах Ленорман – великий обсяг структурованої інформації. Представлені знання підходять і для початківців, тому матеріал дається максимально докладно.
Що в курсі?
  1. Теорія
  2. Практика
  3. Техніка корекції негативного розкладу
  4. Як читати пари і триплети
  5. Як правильно формулювати питання.
  6. Що впливає на точність прогнозів.
  7. Дано алгоритм опрацювання карт.
  8. У Додатку до кожного уроку є словник термінів.
За запропонованими схемами можна опрацьовувати не тільки Ленорман, а й інші оракули: Кіппер, Сучасні неоязичні колоди, пов'язані з тотемами, вікканські.
Триває курс близько року. Програма складається з 36 тим, кожна з них включає в себе 70-80 відео.
великий блок по теорії для кожної карти включає себе:

1. Міфологія і символізм в Ленорман
Занурення в символізм і міфологію, так як оракул Ленорман він весь побудований на символах і розібравши це стає зрозуміло звідки у карти беруться ті чи інші значення.

2. Астрологія в Ленорман
Астрологія-це мої напрацювання, і вони добре допомагають зрозуміти суть аркана, тим більше якщо ви займаєтеся і самі астрологією.

3. Нумерологія в Ленорман
Нумерологія-базис стосовно до карт Ленорман.

4. Терміни і час в Ленорман
Терміни і час, звизанние з картою – цей пункт для визначення термінів тієї чи іншої події.

5. Гральні карти в Ленорман
Значення гральної карти, паралелі і особливості інтерпретації стосовно до малого оракула. Теж мої напрацювання особисті, засновані на досвіді передбачень на гралках.

6. Порівняння з аналогічною картою з Таро
Порівняння з аналогічною картою з Таро-цей пункт я включила, так як таро більш популярна система і багато з нею знайомі, за аналогією буде легше зрозуміти і суть аркана в Ленорман.

7. Значення і трактування
Ключові слова і докладна трактування найважливіших значень карти – це найбільший блок, я пояснюю кожне значення докладно і попутно наводжу приклади зі своєї практики.

8. Негативна сторона карт і перевернуте значення
Розгляд негативної сторони карти, а також значення перевернутих карт, якщо вони випадково вийшли в розкладі або якщо ви вирішите працювати з перевернутими картами.

9. Карта Дня і застереження
Карта Дня, відповіді на так-ні, Рада карти і застереження

10. Любов і відносини; робота, кар'єра і гроші; здоров'я і медицина.
Детальний розгляд кожної карти Ленорман в різних сферах життя:
  • любов і відносини;
  • Робота, кар'єра і гроші;
  • Здоров'я і медицина.
це допомагає розібратися як теоретичні значення кожної карти застосувати до реальних життєвих ситуацій.

11. Карта особистості на Ленорман
Карта особистості-теж цей пункт даю дуже докладно, ця інформація допомагає детально переглянути цікавить Вас людини, зрозуміти його мотиви і емоції, побачити в якій ролі він виступає в тій чи іншій ситуації.

12. Порівняння зі схожими за значенням
Порівняння карт зі схожими за значенням картами з колоди-пояснюю відмінності в значеннях у карт, які схожі між собою з тих чи інших ключів (як наприклад, в чому відмінність карти Книга, від листа, вершника і птахів; щури і Лисиця – злодійство і не тільки; в яких ситуаціях Лисиця і Змія вказівку на коханку і обман, а коли робота і мудрість і т. д.)

13. Здоров'я і медицина
Здоров'я і медицина - як карта відіграється в сфері здоров'я

14. Магія і негатив на Ленорман
Магія і негатив - як карти відіграються в магічному аспекті, як визначити магічний негатив і чим його зняти

15. Унікальні переклади з книги-першоджерела
Унікальні переклади з книги-першоджерела " про трьох милих цікавих іграх, заснованих на ворожінні по кавовій гущі. 1796 рік " - один з першоджерел оракула Ленорман, книга ця зберігається в Британському музеї, значення вдалося знайти не до всіх карт, але до всіх що знайшла я сама виконувала переклади і викладаю їх в курсі.

16. Минуле, сьогодення, майбутнє в Ленорман
Особливості трактування карти стосовно позицій в розкладі і на різних часових відрізках

17. Основні правила роботи з оракулом Ленорман
Основні правила роботи з оракулом: сигніфікатори, основні розклади, що закривають карти для колоди і т. д

18. Значення карти в різних колодах в Ленорман
Значення карти в різних колодах-окремий великий блок до кожної карти.
Докладний розбір і порівняння карти в різних колодах (вишневі і лілові Сутінки, Містична Ленорман, Ленорман П'ятника, Бріджит Кінлі, Бруно Б'єрі, золоті мрії Чіро Маркетті, Ленорман таємниця Старого замку, циганська Ленорман, Казкова Ленорман від Лізи Хант і інші колоди, якщо карта в них відрізняється від класичної і у мене є напрацювання по ній, які відрізняються від класики.

Це основна частина курсу і всі 36 уроків будуть йти за таким планом.

Крім цього, в курсі буде багато практичного матеріалу у вигляді бонусів і додаткових уроків:

1. Корекція негативного розкладу
Цей урок я планувала давати в блоці з моделювання і магії на картах, але все одно ви вже почнете робити розклади і будуть виникати питання Як можна пом'якшити негативний прогноз або змінити підсумок.
Тому 1 з ритуалів Я дам в цьому курсі.

2. Техніки по закриттю колоди
Техніки по закриттю колоди після роботи і для магічний корекції.
Це теж урок з блоку по магії на картах, такий як невеликий місток для початку практики. Дам основні методи, які я сама люблю.

3. Як читати пари і триплети
Як читати пари і триплети. Теорія і відпрацювання на прикладах з практики.
У цих уроках даю і теорію за різними способами як читати пару і триплет, і буде багато практичних тренувань в домашніх завданнях.

4. Словник термінів в Ленорман
У малому оракулі Ленорман є свої фішки, яких немає в інших системах і за основними термінами я зробила словник.

5. Техніки Квінт і дно
Як читаємо їх, для чого використовуємо. Квінт я використовую трьома варіантами і про все розповім і покажу, що це таке і для чого.

6. Техніка за додатковими картками
Допи-це додаткові карти, які коментують основні позиції в розкладці, які викликали утруднення при трактуванні. Ці техніки підійдуть і для Таро, і для гральної колоди.

Я розповім, як я використовую додаткові карти, що і для якого випадку і як читаю стосовно основної карті, для якої цей доп витягли. Дам свої улюблені техніки, якими в основному працюю

7. Карта дня
Найпопулярніша Техніка для опрацювання колоди і в цілому для міні-прогнозів на день, теж дам теорію і свої напрацювання.

8. Техніка "проживання карти"
Входження в поле карти, співналаштування, підключення до егрегора системи

9. Формула на збільшення магічної сили
Спочатку я займалася рунами, тому в цьому курсі дам і свою улюблену формулу рунічну і покажу як можна підібрати аналоги для магічної формули на картах Ленорман. Вони також дуже добре працюють.

І якщо має бути якась магічна операція або великий розклад, який може зажадати багато сил, більше звичайного, то такі формули сильно виручають.

10. Ключові слова
Поки готувала курс набралася велика кількість значень, який часто програються у карти.
За найголовнішим я детально розбираю, всі другорядні виписала окремо для того, щоб відразу був зрозумілий загальний фон карти і що вона може нести. Раджу розширювати і доповнювати його своїми значеннями.

11. Комбінації всіх карт в парних поєднаннях
Трактування парних поєднань йде в текстовому вигляді і нею можна користуватися як шпаргалкою на перших порах для читання пари карт в розкладах.

12. Шаблони для опрацювання карт
Шаблони для власної опрацювання карт. Крім готових своїх напрацювань я також підготувала схеми для самостійного опрацювання карти у вигляді бланків і шаблонів.

13. Секрети майстерності
  • основні правила при роботі з картами.
  • Як правильно формулювати питання.
  • від чого залежить точність передбачень.
  • атрибути.
  • зберігання та чищення колоди.
  • давати або не давати свою колоду іншим людям.
  • змови для пророкувань
  • Як тасувати колоду і діставати карти
  • питання з релігією
  • по роботі з клієнтами – як уникнути негативу
з цих головних питань будуть міні-уроки, які йтимуть бонусом до основного уроку.

14. І багато багато іншого ...
В курсі попутно дається багато інформації, яка на початку вивчення системи може викликати великі питання, наприклад, як читати негативну карту в якості ради, а хорошу в якості застереження.

Як читати, коли погана карта випадає поруч з хорошою. І що можна прочитати 1 картою.

І щоб відразу закріплювати практикою все знання до кожного уроку йдуть домашні завдання, даються теоретичні розбори основних розкладів – це важливий момент, так як допоможе конструювати свої розклади під запит.

І теорія як читати пару карт, як читати триплет і за іншими основними розкладами.

15. Домашня робота до кожного уроку
До кожної карти йтимуть тести і завдання з опрацювання.

16. Практика на реальних прикладах
https://privatelink.de/?https://vk.com/@vk.astro.online-obuchenie-lenorman

Угорі