Що нового?

Придбаний [Академія шаманізму "ША"] Карма душі і місія втілення. Шаманська регресія (Жаннет Уралова Торе)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 1 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 114.7 ГРН
10%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у цьому уроці ми познайомимося ближче з владиками карми. Кожна душа має особистий зв'язок зі своїм кармічним Учителем, який гарантує, що наша місія душі та Карма виконуються. Саме завдяки його впливу нам досить непросто звернути зі свого шляху. А якщо ми і збираємося це зробити, то перед цим отримуємо 150 знаків.
Владики карми спостерігають за тим, щоб в кожному світі дотримувався космічний Порядок: всі закони виконувалися і все один з одним гармонійно взаємодіяло. Будь-які закони знаходяться під їх патронажем. Тому дотримання законів-це найкращий метод поклоніння їм.
Шаман не йде проти закону. Він дотримується його, яким би він не був. Ми можемо з ним всередині не погоджуватися, але якщо він вже є, поважати ми його, як частина Божественного прояву, зобов'язані. Тому що проявив його сам Сатурн.
При втіленні Душа отримує за контрактом Карму. Є різні види Душ. І Карму вони отримують в залежності від їх рівня. "Молоді" часто навчаються самим базовим навичкам тут - виживання. Вони часто намагаються відійти від свій карми і тому таких Душ ведуть дуже строго. Інший рівень Душ проходить уроки вже на продовження роду і отримання задоволень. Третій-на свій прояв, реалізацію в цьому світі і особистість. Четвертий рівень йде більше в з'єднання з собою, в духовність і практики. Чим вище рівень душі, тим більше свободи в прописуванні свого сценарію перед втіленням вони отримують. І, нарешті, є 5-й рівень. Це "стародавні" душі. Такі душі прописують свій сценарій самостійно.
Місія душі-це найвищий рівень Дхарми людини. Це Карма, яку несе Душа не через одне, а через багато втілень. Місія душі полягає в певних якостях, які з життя в життя вчиться проявляти Душа. Навчитися безумовної любові, свободи або відстороненості... це найвищі якості. І вчимося ми цим якостям не одне життя.
Формат: відеозапис вебінару
Тривалість: 3 години.
З чим ми познайомимося на цьому занятті:

• З владиками карми-Силами, відповідальними за створення і дотримання будь-яких законів, порядків і простроювання сценарного плану тут;
  • з різними видами Душ, різними видами їх карми і механізмом, як Душа цю Карму проявляє;
  • з поняттям "місія душі", або кармою, яку Душа несе через багато втілень;
  • з 7-ма нашими тілами і з соціальною реалізацією;
  • зробимо шаманську регресію в свої минулі втілення за допомогою, підказкою і ресурсом;
  • підемо в практику за допомогою в усвідомленні місії душі і завдань поточного періоду.
Автор курсу:
Моє ім'я-Жаннет. Воно дано мені від народження. Я походжу з роду Великого Чингісхана — Торе. Свій Дар я отримала від роду, представниками якого були небесні блакитні шамани-цілителі "бакси". Я є прямою правнучкою Великого Шамана Закіра, який з'єднував наш світ і Вагаву. Після безлічі років пошуків свого шляху, прочитання книг, вивчення різних напрямків, тренінгів, семінарів особистісного і духовного зростання, в результаті я прийшла до свого коріння. Я зрозуміла, що весь цей час головний скарб знаходилося в спадщині моїх предків, в крові цілительствующих шаманів.
Спойлер: про автора:
https://privatelink.de/?http://bunchofquestions.com/jannet_uralova_shamanizm

Угорі