Що нового?

Придбаний [Академія шаманізму "ША"] призначення (Жаннет Уралова Торі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Призначення (Дхарма) - це шлях, який Душа прийшла пройти в цьому втіленні. Цей шлях складається з набору якостей. Душа заздалегідь прописує собі унікальний подієвий сценарій свого життя, в якому ці якості найкращим чином будуть проявлятися. Однак травми, страхи і Карма роду змушують людину боротися з цими подіями і в підсумку не давати якостям вирости. Таким чином людина поступово відстає від свого сценарію життя і накопичує по ньому борги.
Виконувати свою Дхарму потрібно на різних рівнях. Це і професійна реалізація, і психоемоційна зрілість, і Дхарма з партнером, батьківська і так далі. Ігноруючи один вид свого призначення, душі доводиться триматися на залишилися видах. Але через те, що кожен вид Дхарми наповнює тільки в своїй області, людина може втрачати почуття повноцінності свого життя. Якщо продовжувати з цим нічого не робити, це може привести до вигорання навіть в тих видах призначення, з якими у людини все в порядку.
Розбиратися у своїй Дхармі - це знати напрямок свого життя і розуміти свої періоди. Це вміти чекати з почуттям "господаря ситуації". Це бачити зв'язність в кожному відрізку своєї долі і тому повноцінно їх опрацьовувати. Знаючи своє призначення, вам може бути складно на початку свого шляху, але буде в рази легше потім. Бачити свою Дхарму-це завжди мати підтримку своїх вищих за своєю спиною.
Формат: відеозапис вебінарів
Тривалість: 1,5 години
Автор курсу:

Моє ім'я-Жаннет. Воно дано мені від народження. Я походжу з роду Великого Чингісхана — Торе. Свій Дар я отримала від роду, представниками якого були небесні блакитні шамани-цілителі "бакси". Я є прямою правнучкою Великого Шамана Закіра, який з'єднував наш світ і Вагаву. Після безлічі років пошуків свого шляху, прочитання книг, вивчення різних напрямків, тренінгів, семінарів особистісного і духовного зростання, в результаті я прийшла до свого коріння. Я зрозуміла, що весь цей час головний скарб знаходилося в спадщині моїх предків, в крові цілительствующих шаманів.
Спойлер: про автора:
https://privatelink.de/?http://bunchofquestions.com/jannet_uralova_shamanizm

Угорі