Шаманські практики і техніки — це широкий спектр можливостей для зміни і гармонізації різних аспектів нашого життя - від духовних до самих побутових питань матеріального порядку. Це допомога в духовному зростанні, особистісній роботі і самосвідомості. Шаманські медитації і транси в цьому уроці здатні допомогти розібратися з психоемоційному планом: усвідомити і трансформувати страхи, звільнити себе від накопиченої болю, відновити втрачену душевну рівновагу і сгармонізувати відносини з оточуючими.
Стародавні шаманські методики-це також робота і з енергетичним тілом, вирівнювання його енергетичного потенціалу, відновлення фізичного здоров'я, набуття втраченого зв'язку з Родом, зміцнення відносин зі своїми Духами-помічниками на тонкому плані. Все це ми будемо проживати і практикувати в цих 2-х частинах.
Формат: відеозаписи вебінарів шамана.
Тривалість: 6 годин.
Ми розберемо такі питання:
- у першій частині ми розберемо практики простроювання свого життя, "гри в свою гру", слухання свого тіла, "набуття своєї духовної сили" і "налаштування на всіх рівнях". Все це Шаман робить щодня. Тепер і ми будемо вчитися практикувати все це.
- у другій частині ми зосередимося на матеріальному аспекті. Прострений духовний план-це лише частина того, у що ми проявлені. І засування матеріального плану вкрай некорисно з духовної точки зору. У цьому уроці ми поговоримо про слудующіе практики: "вітання духів місця", "вибудовування особистих відносин з Духами Егрегоров", "Акт зцілення", "Азбука з Богом" і ін.
Моє ім'я-Жаннет. Воно дано мені від народження. Я походжу з роду Великого Чингісхана — Торе. Свій Дар я отримала від роду, представниками якого були небесні блакитні шамани-цілителі "бакси". Я є прямою правнучкою Великого Шамана Закіра, який з'єднував наш світ і Вагаву. Після безлічі років пошуків свого шляху, прочитання книг, вивчення різних напрямків, тренінгів, семінарів особистісного і духовного зростання, в результаті я прийшла до свого коріння. Я зрозуміла, що весь цей час головний скарб знаходилося в спадщині моїх предків, в крові цілительствующих шаманів.
Спойлер: про автора:
https://privatelink.de/?http://bunchofquestions.com/jannet_uralova_shamanizm