Що нового?

Придбаний [Академія шаманізму "ША"] вихід з токсичних відносин (Жаннет Уралова Торе)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 114.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Душа, прийшовши в цей світ, змушена з'єднуватися з вільними Волями інших Душ. Деякі з цих Душ є для неї авторитетами (батьки, старші, начальники). І якщо виникає ситуація, при якій ця Душа не згодна зі своїм "авторитетом", але поки змушена його волі підкорятися, у неї відбувається "конфлікт в програмі".
Для того, щоб утримати всю систему від збою, людина приходить до допомоги "масок". "Жертва", "рятувальник", "контролюючий", "тікає" - цей список не вичерпний. Маска допомагає знову "склеїти" розривається реальність і притупити почуття болю. Але коли" маска "насичується достатньою кількістю енергії, вона перетворюється в самостійну" субособистість " всередині людини і щоб жити всередині нього, починає створювати токсичні відносини і ситуації.
Людині весь час здається, що ці ситуації знаходять самі. Так працює наша підсвідомість. І чим далі, тим більше він звикається з токсичним способом взаємодії зі світом і забуває, що можна це не вибирати. Йому здається, що у нього немає варіантів, хоча їх досить багато. Просто його психіка в цьому ступені травматизації не здатна ці варіанти сприймати.
з чим ми познайомимося на цьому занятті:
  • з феноменом "токсичності" цього світу: звідки вона береться, як ми з нею з'єднуємося і т. д.
  • з "масками", як механізмом притуплення болю і склеювання конфліктуючих Реальностей.
  • з тим, як "маска" вихоплює з безлічі варіантів токсичний шлях розвитку ситуації.
  • з тим, що потрібно для виходу з токсичних відносин.
Автор курсу:
Моє ім'я-Жаннет. Воно дано мені від народження. Я походжу з роду Великого Чингісхана — Торе. Свій Дар я отримала від роду, представниками якого були небесні блакитні шамани-цілителі "бакси". Я є прямою правнучкою Великого Шамана Закіра, який з'єднував наш світ і Вагаву. Після безлічі років пошуків свого шляху, прочитання книг, вивчення різних напрямків, тренінгів, семінарів особистісного і духовного зростання, в результаті я прийшла до свого коріння. Я зрозуміла, що весь цей час головний скарб знаходилося в спадщині моїх предків, в крові цілительствующих шаманів.
https://privatelink.de/?https://www.sha-academy.ru/%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B6%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B8

Угорі