Що нового?

Набір учасників [Академія уважного мислення] Я і мої гроші. Тариф Самостійний (Ольга Коробейникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12864 ГРН
Учасників: 0 з 172
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 77.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

6-місячний фінансовий коучинг
Ольги Коробейникової я і мої ДЕНЬГИВ ключіте активну життєву позицію, навчитеся реалізовувати свої таланти з максимальним фінансовим результатом і розкрийте свій потенціал в сім'ї і соціумі

рівень вашого фінансового мислення

що впливає на ваші доходи?
Які критерії " успішного фінансового мислення?"
Баланс між доходами та витратами
Планування великих покупок і їх реалізація
Грамотне розпорядження кредитами, щоб створювати на цьому дохід
Натхнення від своїх планів, а не психологічне вигорання
Уміння надихатися успіхами інших людей і почуття єднання з ними
Взаємодія з ресурсними людьми та взаємовигідна співпраця
Гармонійне спілкування в колективі і грамотна комунікація з роботодавцем
Ефективні відносини з родичами, засновані на почутті внутрішньої свободи.

Модуль 1

Я і мої батьки
Ви звільнитеся від нав'язаного почуття фінансового боргу перед батьками.
Ви усвідомлюєте для себе справжню суть взаємин між собою і батьками з почуття взаємоповаги і рівності.
Ви відпустите образи і конкуренцію між братами і сестрами.
Ви перестанете займатися розподілом спадщини і зможете створювати свою особисту фінансову спадщину.
Ви підете від бажання щось доводити своїм батькам і знайдете внутрішню свободу.

Модуль 2

Я і мої родичі
Ви звільнитеся від почуття незручності мати більше у фінансовому плані, ніж ваші родичі.
Ви навчитеся говорити " ні " без почуття провини, коли близькі люди просять у вас в борг.
Ви відпустите страх залишитися без підтримки родичів, якщо не будете тягнути на собі їх кредити.
Ви зможете розширити коло свого спілкування, не замикаючись тільки колом своєї сім'ї.
Ви розкриєте новий потенціал енергії за рахунок розширення родових сценаріїв бідності до сценаріїв роду з багатою фінансовою спадщиною.

Модуль 3

Я і мій партнер
Ви звільнитеся від страху бути більш успішним, ніж ваш партнер.
Ви зможете трансформувати свою конкуренцію з партнером у взаємовигідне співробітництво, засноване на повазі гідності один одного.
Ви навчитеся відстоювати свої особисті кордони, якщо перебуваєте в союзі з психологічним тираном і зможете вийти з відносин, маючи фінансову свободу.
Ви перестанете мислити як фінансово співзалежна особистість, яка не має талантів і здібностей реалізувати себе в діловому плані.
Ви зможете відчути себе гідним найкращого в чоловічо-жіночому Союзі.

Модуль 4

Я і мій роботодавець
Ви перестанете відчувати своє приниження, озвучуючи свій бажаний рівень винагороди за виконану роботу.
Ви зможете відчувати свою рівність, навіть "працюючи на дядька", і розвивати свої таланти.
Для вас стане можливим претендувати на більш високі посади при наявності необхідних компетенцій і заявляти про це роботодавцю.
Ви перестанете боятися змінити роботу і знайти більш високооплачувану на тих умовах, які для вас є прийнятними.
Ви перестанете залучати роботодавців-самодурів, які зловживають своєю владою і авторитетом.

Модуль 5

Я і мої колеги
Ви звільнитеся від страху стати краще когось в колективі і перерости їх в компетенціях.
Ви зможете ефективно взаємодіяти з лідерами і керівниками для розвитку своїх професійних навичок.
Ви навчитеся ефективно планувати свій час, не витрачаючи його на плітки і пересуди.
Ви перестанете бути самітником-одинаком, який боїться говорити свою думку і заявляти про свої досягнення.
Ви відпустите страх зради і підстави з боку своїх колег і зможете розвинути в собі навички підбору ресурсних колег

Модуль 6

Я і мої співробітники
Ви зможете перерости своє мислення найманого працівника до мислення підприємця, навіть маючи свій бізнес.
Ви навчитеся дотримуватися балансу між своїми інтересами і інтересами підлеглих.
Ви зможете розвинути навички грамотного розпорядження своїм доходом, не дозволяючи маніпулювати на почутті дружби і панібратства.
Ви відпустите страх конкуренції з більш успішними компаніями і навчитеся з ними вигідно співпрацювати.
Ви усвідомлюєте принципи створення успішної команди, націленої на спільний результат.

https://privatelink.de/?https://quantacademy.ru/ya_i_moi_dengi?utm_source=telegram&utm_medium=rasilka&utm_campaign=olga

Угорі