Що нового?

Придбаний [[Ако Йога] потік чакр

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 41
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
курс практичних занять йоги за напрямком віньяса флоу.

" я робив розтин людського тіла. Я бачив серце, я бачив печінку. Чакри я не бачив. Але я не заперечую, що вони є))". Майстер Тибетський співаючих чаш в. Огуй

Згідно з традицією йоги ми володіємо не тільки фізичним тілом, але і більш тонкою енергетичною структурою. Навколо нас пульсує і сяє електромагнітне енергетичне поле, схоже райдужну ауру. Як свідчить теорія-це тонке енергетичне поле взаємодіє з нашим фізичним тілом, проходячи через 7 спіралеподібних енергетичних центрів, "чакр". Кожна чакра має зв'язок з певними внутрішніми органами, і їх стан безпосередньо впливає на наше здоров'я, свідомість, самовідчуття, взаємини і можливості. Функція кожної чакри в тому, щоб отримувати, трансформувати і розподіляти енергію, для того, щоб вона вільно і гармонійно циркулювала у всьому нашому тілі.
Йога-класи з фокусом на чакри дозволяють домогтися якісних змін не тільки в загальному фізичному стані, але і розкрити нові грані можливості особистості.

Прокачавши кожну чакру ти зможеш:

• відчути себе набагато гармонійніше, цілісніше, щасливіше;
  • відкрити нові можливості;
  • знайти внутрішній ресурс, щоб рухатися вперед і реалізовувати свої наміри.
ти можеш виконати весь комплекс відео послідовно, а можеш прислухатися до себе і вибрати ту чакру, яка особливо потребує опрацювання і уваги зараз і позайматися по відповідному відео. На заняттях тренінгу асани плавно і гармонійно перетікають одна в іншу, кожна дія синхронізовано з вдихом або видихом. Приділено достатню увагу грамотним і точним відбудов, завдяки фіксацій в асанах.

Ви отримуєте всі матеріали курсу в запису: 7 відео-тренувань, з акцентами на кожну чакру (які були доступні 1 місяць).

Навчання буде корисно для тих, хто хоче:
" я робив розтин людського тіла. Я бачив серце, я бачив печінку. Чакри я не бачив. Але я не заперечую, що вони є))". Майстер Тибетський співаючих чаш в. Огуй

Згідно з традицією йоги ми володіємо не тільки фізичним тілом, але і більш тонкою енергетичною структурою. Навколо нас пульсує і сяє електромагнітне енергетичне поле, схоже райдужну ауру. Як свідчить теорія-це тонке енергетичне поле взаємодіє з нашим фізичним тілом, проходячи через 7 спіралеподібних енергетичних центрів, "чакр". Кожна чакра має зв'язок з певними внутрішніми органами, і їх стан безпосередньо впливає на наше здоров'я, свідомість, самовідчуття, взаємини і можливості. Функція кожної чакри в тому, щоб отримувати, трансформувати і розподіляти енергію, для того, щоб вона вільно і гармонійно циркулювала у всьому нашому тілі.
про тренера: Аніко, практик йоги з 2006 року, стаж викладання більше 5 років. Напрямок в йозі"віньяса флоу".

Купуйте тренінг, купуйте внутрішню гармонію і баланс разом з фізичною гнучкістю і силою!

Продажник:
https://privatelink.de/?http://aniko-yoga.com/chakraflow

Угорі