Що нового?

Придбаний [АКПП] основи метакогнітивної терапії (Ольга Долганіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 103.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
про семінар

Метакогнітивна психотерапія базується на підході до спочатку спотвореного типу мислення, який реагує на "внутрішні події". МСТ терапія полягає в зміні у пацієнта способу реагування на негативні думки. Справа не в наявності, якості або кількості негативних думок, а в реакціях на них. Справа не в тому, що людина думає, а як він думає. Метою метакогнітивної терапії є зміна способів реагування на власні думки. "Я не можу впоратися зі своїми думками/я втомлююся від своїх тривожних думок" - дуже часто ми можемо це чути на сесії. МСТ-це підхід дозволяє розкрити і розібратися з "думками про думках" і виявити власні метакогнітивні переконання.МСТ терапія працює саме з метакогніціями і метапозицією клієнта.

Метакогніції – це когніції "другого порядку", тобто знання суб'єкта про свою когнітивну систему і вміння керувати нею. "Мої думки можуть мені нашкодити", "у мене вже немає сил від цих тривожних думок", "ці думки занадто болючі", "тривога допомагає мені все тримати під контролем". Все це приклади мстивості - вони відображають думки щодо наших думок.

Для кого
Для психологів, психіатрів, психотерапевтів, інших фахівців допомагають професій, вже володіють основними знаннями і навичками в області когнітивно-поведінкової психотерапії.

1. розбір способів роботи з CAS (cognitive attentional syndrome): формулювання і виявлення САЅ.
  2. розбір позитивних і негативних МСТ вірувань.
  3. вивчення і робота з АМС схемою таких розладів як:
    • Тривожно-фобічний розлад.
    • Соціальний розлад.
    • Депресивний розлад.
  4. способи зміни метакогнітивних переконань.
  5. можливості посилення метакогнітивної позиції.
  6. вивчення і освоєння Detached mindfulnes.
Теоретична частина:
  1. основи і коріння метакогнітивного підходу.
  2. Метакогнітивна терапія а. Уеллса
  3. основні принципи метакогнітивної терапії.
  4. відмінність МСТ від КПТ.
  5. рівні мислення: об'єктний і мета-рівень. Схема AMC.
Практична частина:
  1. процес терапії.
  2. вивчення відео матеріалів.
  3. виявлення і робота з CAS.
  4. схеми роботи метакогнітивної терапії з тривожним розладом.
  5. основні техніки МСТ терапії.
  6. Сократівський діалог у метакогнітивному підході.
  7. виявлення і утримання метапозиції психологом.
https://privatelink.de/?https://bk.associationcbt.ru/basics_metacognitive

Угорі