Що нового?

Придбаний Активація успіху та достатку (Лаванда)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 735 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 69.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
бути успішною і багатою людиною - це легко, якщо правильно направити енергію і використовувати інструменти розвитку. Матеріальний світ-це продовження вашого духу, проявленого у формі.
Гроші, дають нам свободу дій і полегшують можливість реалізувати своє життєве призначення. Але як же досягти цієї фінансової свободи, знають одиниці. Чому одним людям супроводжує постійний фінансовий успіх, а іншим щастить менше?
якщо вам знайомі такі проблеми, як:
  • постійна нестача грошей;
  • відмовляєте собі у всьому, щоб забезпечити себе і своїх близьких;
  • викладаєтеся на роботі по повній, але це не дає потрібного результату;
  • періодично сподіваєтеся, що ось-ось, щось змінитися, але нічого не змінюється;
  • спроби видертися з проблем, закінчуються відкатом назад ...
Цей вебінар, повністю переверне ваші погляди на успіх і багатство. Він змінить все у Вашому житті і виведе вас, на новий рівень мислення і сприйняття світу. Вебінар, дасть вам можливість створити грошову реальність в досконалому її вигляді, створити такою, якою бачить її ваш дух.
Уявіть, що нарешті можна жити по новому, в Новому Світі і звільнитися від усіх старих енергій. Адже кожен з вас здатний налаштувати свою систему на вібрацію достатку, яка відповідає головному природному закону - закону процвітання!
даний вебінар призначений для тих:
  • хто хоче змінити свою долю;
  • хто хоче бути багатою і успішною людиною;
  • хто хоче бути вільним завдяки ресурсам, які ви можете залучати зі швидкістю світла;
  • хто хоче зрозуміти, як правильно запустити грошовий потік і створити життя своєї мрії;
  • хто хоче вирватися з рутини буденності і простого проживання життя...
Цей вебінар не тільки про те, як стати багатим і успішним, він охоплює практично всі аспекти розвитку особистості. Абсолютно нові методи підходу до всього, від мене. Все є, мій особистий досвід і я передам вам всі секрети, Ключі, інструменти, для того, щоб кожен з вас став багатим, успішним і щасливою людиною.
https://privatelink.de/?https://vk.com/livandakrystal

Угорі