Що нового?

Придбаний Активація впевненості (Тетяна Сокор)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 81.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Старт 10 лютого 2020

Що Ви отримаєте, беручи участь в цьому інтенсиві?

• Робота з пригніченою агресією дозволяє вийти на новий рівень контакту зі своєю внутрішньою силою - запустити процеси "я можу" "мені можна" "Я МАЮ право"
  • будемо з працювати з темою констуктивного спрямування цієї сили ваші завдання і цілі - через практиктику" Вся правда про моє життя " щоб запустити процес реалізації ваших мрій і бажань
  • Активація глибинних заблокованих почуттів і посилення енергетики
  • Робота з дитячим словом особистості: ініціація "Колобок-шлях героя" внутрішня сім'я - як зцілити жіночу. і чоловічу пригнічену агресію
  • Фільмо-терапія пригнічених почуттів для посилення ефекту практик "
  • Практики для активації впевненості і внутрішньої сили
програма:
1. Практика очищення внутрішнього світу
і активація внутрішньої сили ініціація"Ураган"
2. Робота з цілями: як зробити щоб ваші цілі йшли назустріч Вам Практика " Вся правда про моє життя "і практика"калібрування цілей"
3. Як прибрати з перешкод енергію і позбутися від них "домовленості з перешкодами на шляху до мети"
4. Ініціація" Шторм " - практика активації енергії на ваші мрії
5. Формуємо базову опору внутрішня сім'я: чоловіче, жіноче, дитяче - активація всіх верств особистості
6. Шлях героя: ініціація Колобок - як від'єднається від батьківських фігур і пройти всі випробування успішно
7. Активація сексуальної енергії " Практика-ініціація "Пантера" активація і контакт з жіночою агресією

Про автора:

Мене звати Сокор Тетяна.
Я лікар, психолог, сексолог, коуч, фахівець з ініціацій чоловічої і жіночої зрілості і корекції подружніх дисгармоній.

я допомагаю жінкам стати впевненими в собі, щасливими і реалізувати себе в улюбленій справі
  • 2 вищі освіти:
  • Медичне (лікар-ендокринолог)
  • Психологічне (клінічний психолог)
  • Більше 8 років практичного досвіду в консультуванні та ведення тренінгів
  • Більше 400 годин особистої терапії
  • Більше 200 консультацій на рік
  • Більше 80 осіб пройшли особистий коучинг у сфері особистих відносин, фінансів, бізнесу, набуття призначення і кардинально змінили своє життя
  • Більше 150 тренінгових авторських програм і майстер класів проведені мною в містах Москва, Санкт-Петербург, Владивосток
я щиро вважаю, що жінка народжується жінкою, маючи своє призначення не тільки бути дружиною і мамою, але ще реалізувати свій потенціал, свої таланти і здібності
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/tatyanasokor/?hl=ru

Угорі