покрокова система тренувань для виходу на рівень носія всього за 6 місяців, навіть якщо ви новачок
тариф Standart
модуль Розмовна англійська
* Тренінг"Michel Thomas Method"
* Курс "ідеальна вимова"
* Курс "техніки запам'ятовування слів"
Вітаю вас! Мене звуть Марат Сафін, і ласкаво просимо на цю сторінку!
Я є автором системи "Активатор англійської". У цій системі зібрані абсолютно всі мої тренінги, курси та матеріали з вивчення англійської мови, які я розробляв і вдосконалював більше 10 років в рамках своєї онлайн-школи "Hollywood English Club".
На цій сторінці ви знайдете докладний опис системи "Активатор англійської", а також зможете завантажити пробні уроки по всіх модулях, які входять в неї.
Що таке "Активатор англійської"?
"Активатор англійської" - це покрокова система тренувань, яка спрямована на розвиток найважливіших аспектів і навичок англійської мови і яка за своєю структурою схожа на цікаву захоплюючу гру або квест.
Ця система розроблена таким чином, щоб кожен рівень ви проходили в "стані потоку".
"Стан потоку" - це коли складність тренувань відповідає вашим навичкам і вмінням, завдяки чому процес навчання стає цікавим, продуктивним і найголовніше передбачуваним.
Всього в системі "Активатор англійської" три рівні складності:
* Розмовна англійська
* Англійська За фільмами
* Англійська за серіалами.
Ви можете почати цей "квест", навіть якщо зараз у вас нульовий рівень в англійській мові.
Проходячи тренування кожного рівня, ви купуєте необхідні навички та вміння для успішного проходження наступного рівня.
Головний результат після проходження всієї програми-це вихід на рівень носія англійської мови.
Ви можете замовити вподобані вам модулі за акційною ціною зі знижкою як окремо, так і в складі спеціально підготовлених пакетів "Стандарт", "преміум" і "Платинум" (найвигідніша ціна)
Тільки зараз ви можете отримати всі модулі моєї системи "Активатор англійської", а також додаткові бонусні курси зі знижкою до 80%!
сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://u-can.ru/activator.html