Що нового?

Набір учасників Активатор англійської мови Standart (Марат Сафін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1831 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 272 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

покрокова система тренувань для виходу на рівень носія всього за 6 місяців, навіть якщо ви новачок

тариф Standart

модуль Розмовна англійська

* Тренінг"Michel Thomas Method"

* Курс "ідеальна вимова"

* Курс "техніки запам'ятовування слів"

Вітаю вас! Мене звуть Марат Сафін, і ласкаво просимо на цю сторінку!

Я є автором системи "Активатор англійської". У цій системі зібрані абсолютно всі мої тренінги, курси та матеріали з вивчення англійської мови, які я розробляв і вдосконалював більше 10 років в рамках своєї онлайн-школи "Hollywood English Club".

На цій сторінці ви знайдете докладний опис системи "Активатор англійської", а також зможете завантажити пробні уроки по всіх модулях, які входять в неї.

Що таке "Активатор англійської"?

"Активатор англійської" - це покрокова система тренувань, яка спрямована на розвиток найважливіших аспектів і навичок англійської мови і яка за своєю структурою схожа на цікаву захоплюючу гру або квест.

Ця система розроблена таким чином, щоб кожен рівень ви проходили в "стані потоку".

"Стан потоку" - це коли складність тренувань відповідає вашим навичкам і вмінням, завдяки чому процес навчання стає цікавим, продуктивним і найголовніше передбачуваним.

Всього в системі "Активатор англійської" три рівні складності:

* Розмовна англійська

* Англійська За фільмами

* Англійська за серіалами.

Ви можете почати цей "квест", навіть якщо зараз у вас нульовий рівень в англійській мові.

Проходячи тренування кожного рівня, ви купуєте необхідні навички та вміння для успішного проходження наступного рівня.

Головний результат після проходження всієї програми-це вихід на рівень носія англійської мови.

Ви можете замовити вподобані вам модулі за акційною ціною зі знижкою як окремо, так і в складі спеціально підготовлених пакетів "Стандарт", "преміум" і "Платинум" (найвигідніша ціна)

Тільки зараз ви можете отримати всі модулі моєї системи "Активатор англійської", а також додаткові бонусні курси зі знижкою до 80%!

сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://u-can.ru/activator.html

Угорі