Що нового?

Набір учасників [Акулі плювати] Акула партнерського маркетингу. Тариф Груповий (Антон Данієлян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2795 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 42.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Плюси ПМ
  • постійні платежі і спільне зростання
  • простіше закривати клієнтів і немає:"Я вам заплатив - ви мені винні"
  • займає менше часу. Можна витрачати пару годин в день.
  • великий прибуток на невеликій кількості клієнті.
це покроковий курс, який мене просили запустити з тих пір, як я почав публічно ділитися досвідом і напрацюваннями з партнерського маркетингу. З великою ймовірністю, якщо ви почули від маркетолога або тренера про роботу за відсоток від продажів, то це мій учень або учень мого учня. Я поділюся всіма основами партнерського маркетингу, стратегіями швидкого запуску, умовах, партнерстві, контролі та про залучення, закриття та реалізації проектів.

Для кого ця програма?

• Маркетологи і суміжні фахівці. Якщо ти займаєш маркетингом (смм, дизайн, програмування та консалтинг) і тобі набридло постійно бути в рутині і ти хочеш отримувати з одного клієнта в кілька разів більше прибутку на постійній основі.
  • власники маркетингових агентств і веб студій. Ви зможете додати новий формат роботи і використовуючи поточні ресурси заробляти в кілька разів більше прибутку з клієнта і запускати свої власні проекти в партнерстві.
  • підприємці. Ти зможеш масштабувати свій бізнес за допомогою партнерства з іншими компаніями з твоєї ніші в інших містах і закривати для них питання маркетингу за відсоток або за частку від компанії.
  • бажаючі запустити бізнес з 0. Дана стратегія найпростіша і ефективна для запуску бізнесу на маркетингових послугах з 0. Адже від тебе не потрібно великого досвіду і ти зможеш все зробити чужими руками.
прибуток від 150К і Балі на партнерському маркетингу. Це результати індивідуальної роботи. Метою якої було створити "Партнерський бізнес" з 0, жити на Балі і отримувати від 150 000 рублів чистими щомісяця.
Модуль-основи ПМ
Підсумок:
Ти дізнаєшся про основи ПМ, види, умови і домовленості. Зрозумієш як це працює і успішні приклади.

1. Що таке Партнерський маркетинг і як він працює
  2. Види партнерського маркетингу
  3. Умови партнерств і домовленості
  4. Успішні приклади ПМ
2. Модуль-вибір ніші і продукту
Підсумок: ти знайдеш правильну нішу/сегмент і знайдеш краще рішення під неї. Поринемо в світ прибуткових ніш.

1. Вступна в вибір ніші
  2. Стратегії "Ринок-Проблема-Рішення" 2. Стратегії"ринок-Проблема-рішення"
  3. Як вибрати унікальну нішу або кращий сегмент для партнерства
  4. Таблиця вибору ніші і розбір на реальному прикладі
  5. Як знайти" краще рішення " і підрядників
3. Модуль-стратегії входу і залучення
Підсумок: розберемо більше 5 варіантів швидкого входу в партнерство. Навчимося шукати партнерів швидко, безкоштовно і вибудуємо стратегію залучення.

1. Розбір "стратегій входу"
  2. Детальний огляд "прямий вхід"
  3. Детальний огляд "Двокроковий вхід"
  4. Швидкі і прості стратегії залучення партнерів
  5. Джерела трафіку і де ми знаходимо найприбутковіших партнерів
4. Модуль-стратегії Коригувань і масштабу
Підсумок: зробимо коригування твоєї стратегії і вибудуємо план масштабування. Закріпимо результат.

1. Розбір частих помилок
  2. Як контролювати виплати
  3. Стратегії масштабування
  4. Відповіді на питання
  5. Бонусні матеріали
https://akula.bz/apm

Угорі