АСТРОЛОГ – це професія
Протягом 3 місяців ви проходите програму навчання з нуля до прогнозів, і в кінці курсу маєте всі інструменти для початку роботи астрологом.
я теж можу прогнозувати!
Ви отримуєте ті техніки прогнозів, які компенсують невеликий досвід в астрології і дозволяють виглядати впевнено на тлі інших астрологів.
ДЛЯ себе з розумним підходом
Курс підходить і для тих, хто вчиться для себе. Ви будете застосовувати професійний підхід до свого гороскопу, що завжди ефективніше, ніж курси "для себе".
хорарна і натальна Астрологія
На курсі Ви отримаєте базу трактування гороскопу народження і великі знання з хорарної астрології (гороскоп питання). Так ви зможете прогнозувати з широкого кола питань відразу після фінального іспиту.
КАР'ЄРА і гроші
Ви отримаєте інструменти прогнозів по сфері грошей і кар'єри. Ми розберемо прогнозування тим" коли міняти роботу"," який варіант вибрати"," чи варто міняти роботу " та інші подібні.
із заходу на схід
Якщо ви-астролог західник, вам буде легко влитися в Джйотиш і отримати від нього ті інструменти прогнозів, яких немає більш ніде в світі.
чіткий АЛГОРИТМ
У вас з'являється головне – система знань і алгоритми роботи, яких часто немає навіть у досвідчених астрологів з інших шкіл. Це-та база, яку легко розвивати в майбутньому.
дві системи знань
Ви зможете використовувати обидві астрології-і Західну, і індійську, і зможете вибрати, яка вам ближче.
сумісність і любов
Фішка курсу-об'ємний матеріал по сумісності і прогнозування з питань "любить не любить", "чи є перспектива у відносин", "помиримося чи", "одружимося чи" і по іншим подібним.
ДЛЯ КОГО ЦЕЙ КУРС?
- для тих, у кого немає знань в астрології, хто навчався сам або в інших школах, але не отримав системних знань.
- для західних астрологів, хто хоче отримати всі переваги Джйотиш в прогнозуванні.
- всім, хто хоче працювати астрологом і шукає робочі техніки.
- тим, хто хоче систематизувати знання і почати застосовувати на клієнтах.
- тим, хто хоче отримати швидкий і потужний старт в роботі астролога.
- хто не боїться потоку знань і готовий дізнатися багато.
- Кому цікаві прогнози, адже вони становлять 75% курсу.
- вивчіть Гороскоп питання від А до Я системно і просто.
- Навчіться прогнозувати події собі та іншим зодіаку питання.
- заощадите багато сил і часу на прийнятті вірних рішень.
- отримайте знання для перших успішних прогнозів собі і клієнтам.
- Додаткові техніки прогнозів для того, щоб компенсувати невеликий досвід в астрології і підстрахувати себе від невірного тлумачення гороскопу.
- Навчіться аналізувати Сумісність, таланти і проблемні риси характеру.
- зможете аналізувати основні сфери життя собі і клієнту і робити загальні прогнози по ним.
- зможете робити прогнози по величезній кількості питань з щоденного життя.
- отримайте всі інструменти для того, щоб почати працювати в сфері астрології і бути на хорошому рівні навичок і знань.
Починаю!
Я-начинашка. Хочу вивчити свій гороскоп і щоб без води!
Я сам!
Я-самоучка. Горю цією темою, але системи немає.
Я-Західник!
Я-Західний астролог, і бачу, що в Джйотиш отримаю чіткість прогнозів. Мені треба допомогти адаптуватися.
Завжди мало...
Я-давно вивчаю і все ніяк не наважуся працювати астрологом. Здається, що мало знаю.
Досить води!
Ви шукаєте школу, де будуть практичні знання без води, релігії і містики.
Час пішов!
Вам треба чітко розуміти, коли ви станете готові працювати в астрології. Це станеться через 6 місяців після початку курсу!
ви впізнали себе? Ми чекаємо вас на цьому курсі!
програма курсу. 22 ОСНОВНИХ УРОКУ.
Блок 1. Механіка гороскопу
- Урок 1. Планети, їх функції і знаки зодіаку. Введення в Джйотиш.
- Урок 2. Будинки гороскопу, їх значення і управителі. Зв'язок з будинками гороскопу. Аспекти планет.
- Урок 3. Сила і слабкість планет і будинків. Початковий алгоритм розбору гороскопу.
- Урок 4. Комбінації планет на успіх, щастя і процвітання (Раджа йоги, Дхана йоги, Маха Пуруша йоги).
- Урок 5. Проблемні гороскопи, комбінації планет на різні пороки і недоліки.
- Урок 6. Показники людей і подій в гороскопі (Чара - каракі гороскопу).
- Урок 7. Кармічні завдання і духовна місія, визначення головних сфер для опрацювання.
- Урок 8. Визначення сумісності: любовної, для бізнесу, спорідненої і дружньої.
- Урок 9. Предсказательная система Вімшоттарі Даша і складання прогнозів (основи).
- Урок 10. Передбачення по транзитах планет і Аштакаварге (основи).
- Урок 11. Складання прогнозів по Чара Даша Джайміні (основи).
- Урок 12. Практикум з передбачень, поєднання технік. Визначення періодів хвороби і одужання.
- Урок 13. Управителі будинків, куспіди, аспекти та їх види.
- Урок 14. Будинки гороскопу в Прашне, алгоритм розбору гороскопу питання. Сигнификаторы.
- Урок 15. Планети в хорарної астрології, Місяць, радикальність гороскопу.
- Урок 16. Види питань. Питання "станеться чи ні"...
- Урок 17. Рецепція планет. Есенціальний статус.
- Урок 18. Питання про відносини, любов, перспективи ситуації, "чи варто".
- Урок 19. Питання вибору між декількома варіантами, про роботу і бізнес.
- Урок 20. Питання на якість сігніфікатора.
- Урок 21. Питання про гроші, кредити та валюту.
- Урок 22. Практичний урок з хорарної астрології.
програма курсу. 22 ОСНОВНИХ УРОКУ.
- Урок 1. Планети, їх функції і знаки зодіаку. Введення в Джйотиш.
- Урок 2. Будинки гороскопу, їх значення і управителі. Зв'язок з будинками гороскопу. Аспекти планет.
- Урок 3. Сила і слабкість планет і будинків. Початковий алгоритм розбору гороскопу.
- Урок 4. Комбінації планет на успіх, щастя і процвітання (Раджа йоги, Дхана йоги, Маха Пуруша йоги).
- Урок 5. Проблемні гороскопи, комбінації планет на різні пороки і недоліки.
- Урок 6. Показники людей і подій в гороскопі (Чара - каракі гороскопу).
- Урок 7. Кармічні завдання і духовна місія, визначення головних сфер для опрацювання.
- Урок 8. Визначення сумісності: любовної, для бізнесу, спорідненої і дружньої.
- Урок 9. Предсказательная система Вімшоттарі Даша і складання прогнозів (основи).
- Урок 10. Передбачення по транзитах планет і Аштакаварге (основи).
- Урок 11. Складання прогнозів по Чара Даша Джайміні (основи).
- Урок 12. Практикум з передбачень, поєднання технік. Визначення періодів хвороби і одужання.
- Урок 13. Управителі будинків, куспіди, аспекти та їх види.
- Урок 14. Будинки гороскопу в Прашне, алгоритм розбору гороскопу питання. Сигнификаторы.
- Урок 15. Планети в хорарної астрології, Місяць, радикальність гороскопу.
- Урок 16. Види питань. Питання "станеться чи ні"...
- Урок 17. Рецепція планет. Есенціальний статус.
- Урок 18. Питання про відносини, любов, перспективи ситуації, "чи варто".
- Урок 19. Питання вибору між декількома варіантами, про роботу і бізнес.
- Урок 20. Питання на якість сігніфікатора.
- Урок 21. Питання про гроші, кредити та валюту.
- Урок 22. Практичний урок з хорарної астрології.
https://privatelink.de/?https://alpha-astro.ru/stupen-1/