Що нового?

Придбаний [Альфа-Омега Плюс] Арканний Код. Тандем (Афіна Март)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11765 ГРН
Учасників: 0 з 45
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 271.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як розрахувати парний код будь-яких відносин і зрозуміти, до яких результатів вони приведуть. У сім'ї, любові, дружбі, роботі, бізнесі, спорті.

відносини приносили вам багато болю і неприємностей?
  • "Я з ним вже 5 років, але він так і не робить мені пропозицію"
  • "Люди дружать зі мною, тільки якщо їм щось від мене треба"
  • " ця людина була моїм кращим другом - і всадив мені ніж в спину "
  • "вчу їх, вчу, а вони йдуть і клієнтів моїх до себе переманюють"
  • "Ми з чоловіком/дружиною/дітьми/батьками без криків говорити не можемо"
  • "Ми повинні працювати разом, але він вічно перетягує ковдру на себе"
  • "ніхто не сприймає мої слова серйозно"
  • "я ніяк не можу знайти підхід до цієї людини"
а все тому, що відносини умовно можна розділити на дві великі групи:
  • ті, які не варто було і починати
  • ті, над якими можна працювати
і ваше головне завдання - навчитися відокремлювати одне від іншого і не витрачати час на людину, яка не відповідає вашим очікуванням.
  • на чоловіка, який не збирається одружуватися
  • на чоловіка, який все життя буде змінювати
  • на співробітника, який не хоче працювати
  • на друга, який використовує вас
  • на родича, який мріє звести вас в могилу
  • на партнера, який зрадить у відповідальний момент
    давати безпомилковий прогноз відносинам будь-якого формату вам допоможе мудрість нумерології і древніх Арканов Таро. Приходьте на курс Афіни Березень-Арканний Код. Тандем і навчитеся бачити перспективи відносин з будь-якою людиною в самому їх початку (і навіть до безпосереднього знайомства!)

ваші результати
    • Ви зможете розкладати по поличках будь-які відносини-сімейні, любовні, ділові, дружні...
    • Ви будете знаходити сильні і слабкі сторони людей у відносинах
    • Ви навчитеся давати парі поради щодо подолання кризи у відносинах
    • Ви зможете прогнозувати, до яких результатів прийдуть відносини (шлюб, бізнес, перемоги...)
    • Ви зможете зазирнути в кармічне минуле людей і дізнатися, ким вони припадали один одному в минулому втіленні
    • Ви будете розуміти, для чого доля зводить вас з тією чи іншою людиною і що вам з цим робити
    • Ви навчитеся підбирати ідеально підходящого партнера для будь-якої вашої мети, будь то міцна сім'я, прибутковий бізнес або спортивні змагання
    • Ви зможете зробити Арканну нумерологію своєю професією або джерелом додаткового заробітку
    • І головне - ви більше ніколи і нікому не дозволите маніпулювати вами, приховуючи під маскою дружби і любові своє справжнє обличчя
    https://privatelink.de/?http://l.alfa-omega.plus/afina-lasso-code-tandem?utm_source=afina&utm_medium=fbezo&utm_campaign=web_zap

Угорі