Що нового?

Придбаний Альфа-стрункість або як впоратися із зайвою вагою (Тетяна Мосієнко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
глибока робота над негативними установками на рівні підсвідомості
Комфортне схуднення без стресу, виснажливих дієт і фізичних вправ
Стабільні результати: вага більше не повернеться!

Багатьом з нас знайомі думки:
"От би скинути пару кілограмів"
"Я негарна і товста"
"Хто мене таку полюбить?”
"Якби я важила 50-60-70 кг, Я обов'язково зустріла чоловіка своєї мрії"
"Так хочеться вооот то Червоненьке плаття, але знову немає мого розміру"
"Ще один шматочок торта і все, на дієту"
"Знову зірвалася, чому ці кілограми весь час повертаються?”

Так, Ці думки періодично виникають у кожної жінки. Та й у чоловіків теж. Адже зайва вага це не тільки питання краси. Велика цифра на вагах позначається на всьому здоров'ї в цілому.
Але що робити, якщо всі спроби схуднути з тріском провалилися? Ви зриваєтеся і не можете відмовитися від улюблених шкідливостей. Або худнете-але ненадовго. На кожні скинуті кілограми приходить ще більше.
Пора міняти підхід! Альфа-коучинг і робота з підсвідомими переконаннями успішно вирішує проблему зайвої ваги.

Що вас чекає на інтенсиві?
Ви визначите "корінь проблеми" - ту саму причину, яка викликала зайву вагу
Ви м'яко і дбайливо трансформуєте негативну програму підсвідомості, яка перешкоджає вашій стрункості
Ви усунете приводи для набору ваги-більше не потрібно шукати поверхневу мотивацію, якої вистачає зовсім ненадовго
Ви перестанете шукати розраду в їжі і рятуватися від стресу, спустошуючи холодильник
Ви навчитеся отримувати щастя і радість не через їжу або солодощі — тепер ви зможете наповнюватися позитивними емоціями так само просто, як вміли робити це в дитинстві
Ви отримаєте ексклюзивні практики Альфа-коучингу, які зможете застосовувати не тільки для схуднення, але і виконання інших своїх бажань

https://privatelink.de/?http://l.alpha-and-omega.center/mosienko-intensiv-stroynost

Угорі