Що нового?

Придбаний Алгоритм проектування пальових фундаментів для початківців (Ірина Михалевська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1471 ГРН
Учасників: 1 з 15
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 102 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Алгоритм проектирования свайных фундаментов для начинающих (Ирина Михалевская)

Майстер-клас в запису для тих, хто хоче розуміти, що робить

Ніхто тепер не посміє глузливо сказати: "Ти що, реально не наздоганяєш, як проектуються пальові фундаменти?!"

І знаєте чому?

Тому що є шанс розібратися в цій справі, і я можу вам в цьому допомогти.

Зрозумілий алгоритм проектування пальових фундаментів з вичерпними доступними поясненнями за 8 відео і 80 хвилин забезпечить вам розуміння суті проектування пальових фундаментів навіть якщо ви ніколи не мали справи ні з розрахунками, ні з темою паль.

Я допоможу починаючому проектувальнику КЖ розібратися в цій темі, розкрию всі підводні камені, дам важливі поради, щоб ви не допускали критичних помилок в такому відповідальному питанні.

Рос
Мастер-класс в записи для тех, кто хочет понимать, что делает
Никто теперь не посмеет насмешливо сказать: "Ты что, реально не догоняешь, как проектируются свайные фундаменты?!"
И знаете почему?
Потому что есть шанс разобраться в этом деле, и я могу вам в этом помочь.

Понятный алгоритм проектирования свайных фундаментов с исчерпывающими доступными объяснениями за 8 видео и 80 минут обеспечит вам понимание сути проектирования свайных фундаментов даже если вы никогда не имели дела ни с расчетами, ни с темой свай.
Я помогу начинающему проектировщику КЖ разобраться в этой теме, вскрою все подводные камни, дам важные советы, чтобы вы не допускали критических ошибок в столь ответственном вопросе.

продажник:

https://vk.com/@sd_ms-algoritm-proektirovaniya-svainyh-fundamentov-dlya-nachinausc

Останнє редагування модератором:
Угорі