Що нового?

Придбаний [Альянс вільних підприємців] стратегія життя 2019 (Євген Ходченков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 743 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 55.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Моя власна покрокова стратегія життя, яка допомогла мені в 35 років створити групу компаній з сумарною виручкою 7-15 млн рублів щомісяця, побувати в 43 країнах, створити величезну бізнес-співтовариство "Альянс вільних підприємців", незважаючи на те, що в мене ніхто не вірив. Багато людей так живуть. Що-небудь роблять. Куди-небудь йдуть. Коли стикаються з неминучими проблемами, то виявляється, що уряд краде, економіка кульгає, а все кругом обманщики. І взагалі,"я ні в чому не винен, це все злі обставини мене замучили". Що маємо в результаті? Винні всі, але не ти. Що робити — без поняття, від тебе ж нічого не залежить. Навіщо вставати вранці-незрозуміло. Куди рости-невідомо. Все це відбувається тому, що ви не знаєте своїх справжніх цілей або визначили їх неправильно у свій час. Щорічна Зустріч "стратегія життя" дасть вам порцію усвідомленості і допоможе визначити ключові точки на вашій карті результатів, щоб ви завжди знали і бачили свої поведінкові орієнтири і критерії прийняття рішень.

ви отримаєте:
  • "фіксацію в моменті" ваших життєвих цінностей, морально-етичних норм і орієнтирів на папері для прийняття щоденних рішень за моєю особистою системою.
  • паличку-виручалочку в суєті щоденного вибору і величезної кількості позитивних і негативних можливостей, яка допоможе чітко говорити "ні" або "так".
  • те, що дає енергію дії вранці, так як прибраний "хаос і бардак розуму", то, що дозволить вам в прямому сенсі слова підхоплюватися вранці з ліжка повним сил.
  • подарунок у вигляді "холодного розуму" у важких життєвих ситуаціях і при необхідності прийняття надшвидких рішень в ситуаціях, коли від вашого рішення залежить так багато.
https://privatelink.de/?https://edu.union-sp.ru/strategy

Угорі