ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ ВІДКРИТО Тільки 2 дні знижка 30% і вартість 1050 рублів на відео майстер-клас з альстромерії
Це та квітка, в якому важлива кожна деталь троянди, ранункулюси, півонії - там твори, що хочеш, все одно щось та вийде
А з Альстромеріями фігушки, у них все впорядковано. Тому ми повинні чітко слідувати ботанічним подробицям, щоб створити "живу" копію квітки, а не аби що.
І все це я показую максимально доступно і докладно, щоб могли впоратися навіть новачки.
30% знижка діє тільки 2 дні: сьогодні і завтра! Починаючи з середи майстер-клас буде продаватися за повною вартістю - 1500 рублів Теж не багато для такого обсягу матеріалу, але я впевнена, ви знайдете куди витратити зекономлені 500 рублів.
Це та квітка, в якому важлива кожна деталь троянди, ранункулюси, півонії - там твори, що хочеш, все одно щось та вийде
А з Альстромеріями фігушки, у них все впорядковано. Тому ми повинні чітко слідувати ботанічним подробицям, щоб створити "живу" копію квітки, а не аби що.
що ми будемо робити- ліпити реалістичні тичинки правильної форми і кольору.
- Підбирати глину і фарбу для всіх елементів гілочки.
- Створювати пелюстки правильної форми.
- Тонування-найважливіший момент. Саме вона видає невміло зроблені квіти.
- Збірка квітки. Що, де, на якому рівні і в якому порядку.
- 2 види бутонів. Робимо вручну. Швидко, просто і реалістично.
- Правильні листя. Ніяких горбів і защипів!!! 3 різних розміру, кожен на свій рівень. Незвичайний вигин листя, властивий для альстромерій.
- Тонування бутонів і листя. В один захід. Без просушування шарів. Максимально швидко і при цьому абсолютно реалістично.
- Збірка всіх елементів в гілку. У альстромерії повністю впорядкована схема складання. Чи не пхаємо від балди, а чітко слідуємо живому зразку.
- Вчимося надавати живу форму всім стеблинкам. Щоб не стирчали, як палиці, а згиналися, як в живій квітці.
- Фінальна Тонування. З доданням необхідного матового нальоту
30% знижка діє тільки 2 дні: сьогодні і завтра! Починаючи з середи майстер-клас буде продаватися за повною вартістю - 1500 рублів Теж не багато для такого обсягу матеріалу, але я впевнена, ви знайдете куди витратити зекономлені 500 рублів.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CKdxdDVFDOe/