Що нового?

Придбаний Алхімія відносин (Олександр Косоруков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5478 ГРН
Учасників: 0 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

інтенсив онлайн

інтенсив "алхімія відносин" - це квінтесенція всього мого досвіду. Плід моїх особистих успіхів і особистих помилок. Плід моєї тренерської практики, досліджень і спостережень. Велика енциклопедія спокушання, особистісного розвитку і відносин. Я гарантую учасникам миттєву трансформацію і вектор на цілий рік плідної роботи.

Привіт, друзі! Хочу привітати вас і подарувати найкраще, що у мене є на сьогоднішній день!

У Новий рік прийнято робити знижки, влаштовувати акції, розпродажі... Але єдине, чим я займався останні місяці, крім індивідуальних занять-це структурування свого досвіду і написання програми інтенсиву "алхімія відносин".

ця програма складається з чотирьох великих блоків:
1. "Темна сторона".це про спокушання, спокуса, секс. Про алгоритми і фішки знайомств, флірту, листувань, зближення на побаченнях, переходу до сексу. Це про жіноче тіло і душу, її гачки і те, як розбещувати найстійкіших.
Навіщо?не володіючи "темною стороною" спокушання, неможливо перейти на світлу. Цей етап важливо пройти. Круто, якщо ви пройдете його зі мною. Насититеся, повірите в себе, відчуєте свою владу над цією областю життя.
2. "Відносини з собою".це про ваші переконання і установки, про ваші можливості, самооцінку і стану. Про те, як відчувати себе і бути розкутим, вільним і привабливим.
Навіщо?потім, що дуже важливо не залежати від жінок, їх думки про вас, поведінки, важливо подружитися зі своїм "самотністю" і відчути його цінність, плюси і важливість для вас. Важливо повною мірою усвідомити свої можливості, розкрити і використовувати їх. Це про щастя з самим собою, про віру в себе, про любов до себе, про вашу силу!
3. "Світла сторона".це про розуміння, відкритість, безумовну любов, близькість, емпатію, "сім'ю" в широкому сенсі і чисті відносини з людьми. Про осмислену етику і мотиви ваших рішень.
Навіщо?потім, що регулярні спокушання і секс, як форма розваги ні до чого не веде - це просто приємне дозвілля, задоволення, але є щось більш цінне, що не виключає сексуальні насолоди, але приводить до більшого задоволення і щастя - це близькість. Про магію цього явища я і буду розповідати в цій частині.
4. "Закони відносин".це про духовний і особистісний ріст через відносини. Про прийняття важливих уроків через людей, про відпрацювання карми, якщо хочете, про глибину законів людських відносин, які проявляються у всіх сферах життя.
Навіщо? потім, що немає жодної сфери людського життя, не пов'язаної з відносинами між людьми. Навіть здоров'я - це про відносини. Знаючи закони відносин, ви можете бути спокійні.)

2-12 січня на острові панган нас буде 11 осіб. Кожен зі своєю долею, запитами, бажаннями і поглядом на життя.

Я проведу нас за програмою "алхімія відносин". Те, що буде на острові, залишиться на острові, але!

Ключові уроки програми, важливі розбори досвіду і практики учасників, важливі діалоги в особистих бесідах, одкровення та інсайди інтенсиву я вирішив транслювати онлайн і зберігати записи. Це буде моя Спадщина на момент 2019 року.) І нічого ціннішого на сьогодні я не можу тобі запропонувати.

Тому я вирішив для всіх бажаючих отримати доступ до мого досвіду спокушання, життя, відносин і духовної роботи відкрити таку можливість.

https://privatelink.de/?http://kosorukov.tv

Угорі