Американська рекламна фотографія
про курс
Я вирішив зробити великий курс, що зачіпає всі технічні аспекти комерційної фотографії: від підготовки і зйомки до постпродакшну. У жанрі, в якому я працюю, зйомка і обробка невіддільні, тому на курсі ми розглядаємо весь цикл. Це курс, повний технічних і теоретичних моментів, без води і зайвої інформації.
1. Продакшн. Підготовка та проведення зйомки
В даному блоці ми розберемо підготовку до знімального процесу-теорія, апаратура, схеми світла, робота в різних погодних умовах, реалізм і якість. А після детально розберемо знімальний процес в двох локаціях: на вулиці і в інтер'єрі.
2. Постпродакшн. День перший
Обговоримо напрямки комерційної рекламної фотографії в Росії і за кордоном. Я розповім шлях, як я прийшов від простої фотографії до рекламної стилістики, монтажу та композингу. На прикладі фотографії, зробленої з використанням імпульсного світла на вулиці (стробізм), я покажу фірмову обробку. Даний стиль зйомки-обробки застосуємо як до простої портретної фотографії, так і для весільної зйомки.
3. Постпродакшн. День другий
Поговоримо про філософію портретів, як працювати з людьми, як шукати нові ідеї. Розглянемо, чим відрізняється робота з исходниками і обробка в даному стилі, в якому я працюю, від роботи в інших жанрах фотографії. Ми детально з вами розберемо процес постобробки (корекція кольору, монтаж і композінг) на прикладі знятих на даному курсі робіт, а також додатково закріпимо процес на прикладі вихідних моїх минулих робіт.