Що нового?

Придбаний Американський YouTube від 1.000$ в місяць. 2022. Тариф "Курс" (Паша Рулер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 2 з 99
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Програма

1. Вибір ніші

Кожен учень вибере собі нішу, яку він буде знімати. Це може бути як закордонний Ютуб, так і російський. Як з голосом, так і без нього. Вибір ніш на Ютубі-величезний! Головне знати правильний підхід.
2. Створення каналу
Я навчу вас як правильно створити канал на Ютубі, покажу потрібні розширення і програми, які будуть супроводжувати вас на всьому вашому Ютуберском шляху.
3. Генерація ідей
Я навчу вас як нескінченно генерувати ідеї для своїх відео, Як правильно підбирати трендові тематики і набирати великі перегляди.
4. Утримання глядача
Ви дізнаєтеся, як правильно утримувати глядача на своєму каналі, Як зробити так, щоб він оглядав ваш ролик до самого кінця.
5. Створення КЛІКАБЕЛЬНОГО ПРЕВ'Ю
Я навчу вас правильно створювати картинку для вашого відео, ви навчитеся робити її для будь-якої ніші, підвищите свій CTR (кількість кліків на ваш ролик при показі в рекомендаціях).
6. Оптимізація відео
Я навчу вас правильно оптимізувати відео, розповім про грамотне опис, теги і розповім безліч цікавих лайфхак
7. Виведення грошей
Я розповім вам все, що знаю про Adsense (сайт, куди приходить заробіток з ютуба), розповім як правильно виводити гроші з найменшою комісією, поговоримо про податки.
8. Кінцеві ЗАСТАВКИ
Багато чули про моє Керівництво по кінцевим заставок, завдяки якому багато хлопців змогли створити мережу каналів на YouTube і вийти на свій перший дохід. Тут ми його також детально розберемо.
9. SHORTS
Я розповім вам, як працюють шортси в 2021-му році і як на них можна збирати десятки мільйонів переглядів, переганяти трафік і надалі його монетизувати.
10. Сітка каналів
Ви навчитеся створювати кілька каналів, переганяти трафік між ними і збільшите свій заробіток в кілька разів.
11. Заробіток НЕ з монетизації
Ніхто з експертів не дає інформації по заробітку на Ютуб за допомогою інших способів, таких як кінцеві заставки, наприклад. Тут ми обов'язково розберемо цей та інші способи
12. Чужий КОНТЕНТ
Ви дізнаєтеся, як можна використовувати неавторський контент на Ютуб, які є способи монетизації даного контенту і як на ньому створити канали-донори.

https://privatelink.de/?https://rulerpasha.ru/mentoring

Угорі