дайте собі відповідь на кілька простих запитань:
Я вам пропоную спосіб, перевірений досвідом тисячоліть-виготовлення рунічного амулета для залучення грошей.
*********************** з давніх часів руни допомагають людям у найважливіших справах. Стародавні скандинави малювали рунічні знаки на своїх будинках і гаманцях з грошима, бажаючи зберегти і примножити свій стан. Вони зверталися до рун з проханнями вберегти худобу від хвороб і послати щедрий урожай...
Сьогодні ми користуємося віртуальними грошима і купуємо продукти в супермаркетах, але руни як і раніше мають свою силу і вони готові надати нам допомогу, якщо їх правильно про це попросити.
Найсильніші амулети-ті, які ви виготовили самостійно. Саме це я вам пропоную зробити.
У чому переваги амулета, створеного своїми руками?
Посилання
- Чи достатньо у вас грошей для виконання ваших бажань?
- Як гроші приходять у ваше життя-легко чи не дуже?
- Чи залишається у вас достатньо сил і часу, щоб витратити їх таким чином, як вам хотілося б?
- Чи подобається вам стиль життя, який ви ведете, або хочеться щось змінити?
- Чи достатньо у вас заощаджень, щоб відчувати себе впевнено?
Я вам пропоную спосіб, перевірений досвідом тисячоліть-виготовлення рунічного амулета для залучення грошей.
*********************** з давніх часів руни допомагають людям у найважливіших справах. Стародавні скандинави малювали рунічні знаки на своїх будинках і гаманцях з грошима, бажаючи зберегти і примножити свій стан. Вони зверталися до рун з проханнями вберегти худобу від хвороб і послати щедрий урожай...
Сьогодні ми користуємося віртуальними грошима і купуємо продукти в супермаркетах, але руни як і раніше мають свою силу і вони готові надати нам допомогу, якщо їх правильно про це попросити.
Найсильніші амулети-ті, які ви виготовили самостійно. Саме це я вам пропоную зробити.
У чому переваги амулета, створеного своїми руками?
- Він створений з урахуванням вашої особистої ситуації. Кожен з нас унікальний, способи залучення грошей, які підходять комусь іншому можуть виявитися непридатними для вас
- Ви вкладаєте енергію власного наміру у створення цього амулета. Хто зацікавлений у виконанні вашого бажання більше, ніж ви самі?
- Ви підбираєте матеріал для свого амулета і рунічну формулу виходячи зі своєї особистої ситуації
- Ви робите акцент на робочих якостях амулета, а не на зовнішньому ефекті
- Ви отримаєте практики для підкріплення ефективної роботи амулета, також підібрані індивідуально для вас
- Ви можете задати мені питання по створенню амулета і отримати на них відповіді
- Ви отримуєте готову покрокову інструкцію і зможете надалі створювати такі амулети самостійно
- Ви отримаєте додаткові бонуси, які послужать прекрасним доповненням до Вашого амулету, багаторазово посиливши його ефективність
- Покрокову інструкцію для виготовлення працюючого рунічного амулета;
- Чітке розуміння своїх взаємин з грошима;
- Ритуал для активації амулета;
- Медитацію для співналаштування з амулетом на тонкому плані;
- Рекомендації щодо подальшої роботи з амулетом
- Працюючий грошовий амулет, який буде залучати у ваше життя необхідну кількість грошей самим екологічним для вас способом;
- Ви будете бачити і реально використовувати ті можливості по залученню грошей, які будуть приходити у Ваше життя ********** відеозапис семінару
Посилання
https://privatelink.de/?http://www.awareness-way.ru/content/1488-runy-deneg