Що нового?

Придбаний [Аналітичне Таро] Гардероб моїх ролей (Марина Анісіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 883 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 48.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
початок - 1 квітня 2019
Тривалість-2 місяці
Автор-Марина Анісіна, таролога, автор проекту аналітичне Таро
Про що марафон?
Про наші звичні і незвичні ролі. На марафоні ви наочно побачите різні рольові моделі і приміряєте їх на себе. Самі відчуєте, яку поведінку вам легко моделювати, а де виникають складнощі. І зможете потренувати ті рольові моделі, яких вам не вистачає в звичайному житті.
Що ми будемо робити?
Ми будемо працювати з придворними картами Таро. За допомогою медитацій і практичних вправ я проведу вас через весь ряд придворних карт. Ви перевтілитеся в пажів і королів, відчуєте пристрасть Жезлів, неквапливість пентаклей і холодний спокій мечів.
Ви приміряєте на себе 16 різних ролей і відчуєте, які з них будуть корисні в різних обставинах. А найголовніше-навчитеся "надягати" на себе потрібну роль в тих ситуаціях, коли саме її використання принесе вам максимум користі.
Важливий момент-для участі в марафоні вам не обов'язково бути тарологом. Ви можете нічого не знати про карти Таро і не мати власну колоду. У вас буде провідник по картах – я. Всю потрібну інформацію Я даю в ході марафону.
Для кого це буде корисно?
Дуже хочеться написати, що для всіх. Але буду конкретною
Вам точно стане в нагоді цей марафон, якщо:
  • Ви хочете ближче познайомитися з різними сторонами своєї особистості, повніше використовувати свій потенціал, повірити в свої можливості (і наочно їх побачити!).
  • Ви розумієте, що ваша особистість багатогранна, але ви відкриваєте світу тільки одну її частину. Можливо, ви боїтеся реакції оточуючих. Або просто не знаєте, як і коли варто випускати на свободу ваші незвичні якості. А хочеться навчитися проявляти відразу всі грані особистості.
  • Вам складно поміняти свою звичну поведінку, навіть якщо цього вимагає ситуація. Ви не можете проявити ті якості, які допомогли б вам досягти потрібної мети.
Вам не вистачає наполегливості, рішучості і жорсткості для того, щоб відстояти свої інтереси. Або ви ніяк не навчитеся м'якості і емпатії в спілкуванні з іншими людьми.
  • Відсутність гнучкості в поведінці заважає вам отримати бажане. Навіть якщо ви заздалегідь продумуєте свої дії - в результаті все одно сповзаєте на звичний набір шаблонів.
  • Вам хочеться краще зрозуміти придворні карти, навчитися повноцінно трактувати їх на будь-яких позиціях розкладу, зрозуміло пояснювати суть карт і собі, і кверенту.
Що я отримаю після марафону?
  • Ви чітко зрозумієте, які особистісні риси у вас є, які з них проявлені більш яскраво, а які ховаються в тіні.
  • Ви краще пізнаєте себе і свої можливості. Почнете вірити в себе і бачити більше шляхів виходу з однієї і тієї ж ситуації.
  • Ви навчитеся гнучко підлаштовувати свою поведінку під конкретну ситуацію, освоїте нові рольові моделі, які допоможуть налагодити відносини з іншими людьми.
  • Вам стане простіше вирішувати проблеми і досягати своїх цілей - у вас буде більше можливих стратегій поведінки. І ви самі зможете вибирати найбільш підходящу модель поведінки для кожної ситуації.
  • Якщо ви працюєте з Таро – після марафону ви станете добре розуміти всі придворні карти. У трактуваннях розкладу ви будете ясно бачити риси, характер і поведінку кожної придворної карти. І зможете зрозуміло пояснити це кверенту.
Ви збільшите точність своїх розкладів, на підставі яких і ви, і Ваші кверенти зможете приймати правильні рішення.
https://privatelink.de/?https://vk.com/analiz_taro

Угорі