Що нового?

Придбаний [Аналітичне Таро] Секрет успіху: Фінанси, роботи і бізнес в картах Таро (Марина Анісіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2023 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 56.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У мене є до вас незвичайна пропозиція. У якійсь мірі це навіть експеримент, в якому може взяти участь будь-яка людина, якій подобаються мої курси і відео.

Зараз я готую матеріали до курсу "Секрет успіху: Фінанси, роботи і бізнес в картах Таро".

У мене є структура курсу, є розуміння того, для кого і навіщо це навчання, і найголовніше — є його повний зміст. Але поки тільки в голові.
Залишилося перенести інформацію спочатку в формат презентації, а потім в формат вебінару або відеоуроку.

І в цій точці я досить несподівано (ніколи так раніше не робила) хочу відкрити запис і передпродаж курсу. Чесно сказавши про те, що Матеріали поки до кінця не готові. Втім, час ще є-Початок курсу планую на 11 липня.

Чому у мене народилася така ідея, і навіщо це потрібно мені і вам?

Мені цікаво перевірити, чи працюють продажі на довірі. Коли ви знаєте програму курсу і дати його проведення, але поки немає ніяких інших подробиць.
А ще знаєте, що розробляти і вести його буду я... і можливо, в цей момент у вашій голові народжується думка: "Марина погані курси не робить". Ну, принаймні, я на це сподіваюся))

Навіщо це потрібно вам?

А ви за свою довіру отримуєте відразу три бонуси:

перше
Повна вартість курсу буде 5500 рублів, зараз можна записатися всього за 4000 (зі зворотним зв'язком!)

друге — це можливість безпосередньо вплинути на програму курсу. Чи потрібно робити блок про власний бізнес, або більше уваги приділити розкладам на традиційну роботу? Які аркани в темі фінансів і роботи найменш зрозумілі, що потрібно обов'язково розібрати в курсі? З якими запитами до вас найчастіше приходять клієнти, в чому виникають складнощі при спілкуванні?

У цих та інших питаннях я в першу чергу врахую думку тих, хто записався на курс заздалегідь.

третє — можливість вибрати формат навчання (відеозаписи занять, вебінари, наявність домашніх завдань і їх кількість). Тут все прозоро: збираємо загальний чат, проводимо голосування, я роблю курс в тому форматі, який зручний більшості учасників.

Загалом, ви отримуєте курс за менші гроші і включаєтеся в процес співтворчості, отримавши в результаті курс, націлений під ваші запити.

Такий ось експеримент

Ну, а щоб ви купували не кота в мішку — розповідаю про те, що точно буде в програмі.

всього вас чекає 4 заняття, тривалістю від 1-го до 2-х годин:

1. Особливості проведення консультацій у професійній та фінансовій сферах (обговоримо і загальні моменти, і нюанси спілкування з клієнтами, і ключові позиції розкладів)

2. Універсальні схеми розкладів і нюанси їх трактування (тут я дам універсальні схеми розкладів, розповім про нюанси їх трактування, і покажу, як модифікувати їх під конкретний запит клієнта)

3. Читання окремих арканов і їх поєднань (в цій же частині ви дізнаєтеся, про що говорять різні масті і пози персонажів в темах роботи і фінансів)

4. Робота із запитами на профорієнтацію і самореалізацію (винесла цю тему в окремий блок, так як пошук свого шляху і самореалізація — часта тема запитів в наш час; тут будуть і загальні підходи, і розклади, і вибір сфери роботи)

Формат занять-онлайн-вебінари або відеозаписи, домовимося шляхом загального голосування домашні завдання, швидше за все, будуть, а ось скільки і в якому форматі — знову ж домовимося в загальному чаті з "ранніми" учасниками.

Дата початку курсу - 11 липня, термін навчання — 2 тижні (по 2 заняття на тиждень).

Продажник:
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-102908288_42546

Угорі