Що нового?

Придбаний [Аналітичне Таро] Таро як професія: від хобі-до власного проекту (Марина Анісіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4412 ГРН
Учасників: 0 з 34
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 135 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Автор - Марина Анісіна, таролог, творець проекту "аналітичне Таро"
Що конкретно ви отримаєте на курсі?
Ви вийдете з курсу:
  • з розумінням того, в чому ваші сильні сторони, яку цінність ви можете дати клієнту;
  • з описом ключових послуг і пропозицій, за якими прийдуть ваші клієнти;
  • зі знанням про те, як за допомогою контенту зацікавити клієнта і викликати бажання прийти до вас на консультацію;
  • з готовими текстами, що показують клієнту вашу цінність;
  • з планом розвитку вашого проекту, що дозволяє вийти на стабільний дохід протягом 3-4 місяців;
  • з продуманим контент-планом, завдяки якому вас не будуть мучити питання "про що б мені ще написати?";
  • з покроковим планом дій, який направить вашу енергію в потрібне русло і дозволить не розпорошуватися в різні боки.
Навіщо вам потрібен цей курс, яка користь особисто для вас?
Після проходження курсу ви:
  • Створюєте образ експерта, якому можна довіряти;
  • Чесно і відкрито говоріть про себе і свою роботу, залучаючи цим своїх клієнтів;
  • Отримуєте заявки від клієнтів, які просто прочитали ваші пости без нав'язливої реклами;
  • Легко пишете Тексти, що залучають до вас кверентів, які усвідомлюють цінність вашої консультації і готові за неї платити;
  • Формуєте у клієнта правильні очікування ще до того, як він до вас звернеться;
  • Підвищуєте свій дохід, дотримуючись покрокового плану розвитку вашого проекту
(тут я не пишу конкретні суми, так як багато що залежить від вашої активності і можливості присвятити час розвитку проекту; скажу, що підвищити свій дохід до 40 тисяч в місяць – цілком реальна мета).
Чого на курсі не буде:
Не буде інформації про рекламу і платне просування. Я не професіонал в цій області і дотримуюся думки, що подібну роботу краще доручити перевіреним фахівцям. Але перед цим дуже важливо треба "налаштувати" свій проект. Саме цим ми і будемо займатися на курсі.
Блок 1: Хто я?

Перш ніж почати працювати з кверентами, корисно розібратися з собою. У цьому блоці ми поговоримо про ваші цілі та цінності, сильні та слабкі сторони, стиль роботи.

Після розбору цієї теми і виконання завдань у вас сформується чітка картина того, який ви таролог, і що ви можете запропонувати кверентам.

Блок 2: Хто мої клієнти?

Тут ми розберемося, з якими темами і клієнтами вам цікаво працювати, які проблеми хвилюють вашу цільову аудиторію і як говорити з нею однією мовою.

Після цього блоку ви зрозумієте, хто ваша цільова аудиторія, кого ви будете залучати до себе на консультації.

Блок 3: що я пропоную?

Дійшовши до цієї частини, ви вже будете знати, хто ви, хто ваші клієнти і які у них потреби. Вас чекає найцікавіше-на основі цієї інформації ви сформуєте пропозиції, цікаві для ваших клієнтів. У цій же частині ми поговоримо про ціноутворення та оплату за послуги.

Підсумок проходження цієї частини курсу – список послуг, цікавих для вашої цільової аудиторії, за якими до вас прийдуть клієнти.

Блок 4: Як про мене дізнаються?

Клієнти і правильно підібрані пропозиції для них-це вже добре. Залишилося продумати, як саме клієнти дізнаються про вас і користь ваших послуг. У цьому блоці ми будемо розбиратися з групою і особистою сторінкою, різними типами контенту і способами безкоштовного просування ВК. Тут же розповім про основні типи постів в сфері Таро і дам варіанти конкретних тим, які ви зможете підлаштувати під себе.

Після вивчення цієї теми ви визначитеся, як вести групу і особисту сторінку, на які теми писати, як саме залучати до себе клієнтів.

Блок 5: Як писати про себе?

Робота з текстами – моя улюблена тема тому я виділила для неї окремий блок. Розповім про те, як писати захоплююче і зрозуміло, як залучити клієнтів в обговорення, як уникнути найпоширеніших помилок, що відлякують людей.

Підсумок вивчення цього блоку – ви знаєте не тільки що писати, але і як грамотно це робити. Як зробити свою сторінку і групу місцем, куди клієнти будуть самі приходити за корисним контентом або цікавими обговореннями (а потім звертатися до вас за консультаціями).

Блок 6: навіщо потрібні цілі та плани?

Системний підхід до розвитку своєї практики вимагає хоча б мінімальних записів. Щоб ви розуміли, що і в який момент важливо робити, і не упустили нічого важливого. У цьому блоці ми будемо розбиратися з такими формальними штуками: поговоримо про бізнес-моделі, контент-плані і річних цілях.
Цей блок підводить підсумки всього курсу. Після його вивчення ви складете бізнес-модель вашого конкретного проекту, продумаєте контент-план і розпишете кроки розвитку проекту на найближче півріччя.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://vk.com/@analiz_taro-uroven-profi-sozdanie-sobstvennogo-taro-proekta

Угорі