Що нового?

Придбаний Анатомія та лікування поперекового відділу хребта (Джон Гіббонс)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1214 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 60.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Анатомія і лікування поперекового відділу хребта

Цей міні-онлайн-курс з анатомії та лікування поперекового відділу хребта є обов'язковим для будь-якого терапевта або студента в області спортивної терапії, остеопатії, фізіотерапії, хіропрактики, йоги, пілатесу та індивідуальних тренувань.

ти вивчиш
Анатомія людини справді захоплююча, і це одна з причин, чому я хотів розробити курс, присвячений анатомії та подальшим протоколам лікування поперекового відділу хребта.
З мого досвіду, студентам-терапевтам складно вивчити основні компоненти анатомії, особливо в області поперекового відділу хребта, і це може відбуватися з багатьох причин. Я хотів розробити міні-курс виключно з функціональної анатомії поперекового відділу хребта, а також включити в нього деяку методологію лікування, і повірте мені, коли я це скажу; ви так багато дізнаєтеся про анатомічної області поперекового відділу хребта під час цього курсу ..

Джон Гіббонс-автор безлічі книг з анатомії, остеопат і лектор, він поділиться своїми багаторічними знаннями і досвідом, і це буде продемонстровано на цьому міні-курсі.

Спочатку він навчить вас теоретичним компонентам функціональної анатомії поперекового відділу хребта; включаючи окремі кістки з відповідними кістковими орієнтирами, зв'язками, потім ми переходимо до нервів, пов'язаних з поперековим і крижовим сплетеннями. В рамках цього курсу будуть продемонстровані техніки мобілізації, м'яких тканин, а також кінезіологічний тейп. Після того, як ви вивчите теоретичні компоненти, він відправить вас у практичну "подорож" до просвітлення через візуальні презентації та взаємодії з використанням реальної анатомії людини.

основні охоплювані області:
  • функціональна анатомія поперекового відділу хребта
  • Поперекове і крижове сплетіння
  • міжхребцевий диск поперекового відділу хребта
  • спондильоз і остеоартроз
  • лікування міофасціальних м'яких тканин поперекового відділу хребта
  • методи м'язової енергії (МЕТ)
  • техніки кінезіологічного тейпування
Теорія і практика

ключові області, охоплені цим міні-курсом:

Функціональна анатомія поперекового відділу хребта
Кістки, зв'язки і суглоби поперекового відділу хребта
Рух поперекового відділу хребта
Анатомія поперекового і крижового сплетення
Анатомія і патологія поперекового міжхребцевого диска
Пояснення спондильозу
Мобілізаційна процедура для відкриття і закриття фасеткових суглобів
Техніка м'яких тканин для еректорів поперекового відділу хребта
Методи м'яких тканин для квадратної поперекового м'яза
Техніка м'яких тканин для ротаторів кульшового суглоба
М'язові енергетичні техніки для поперекової і тазостегнової мускулатури
Кінезіологічне тейпування при патології поперекового відділу хребта
по завершенні курсу у вас будуть базові та фундаментальні анатомічні знання, необхідні для виявлення, обговорення та лікування більшості анатомічних структур, розташованих в людському каркасі поперекового відділу хребта.

мова Англійська
https://privatelink.de/?https://bodymaster-method.mykajabi.com/lumbar-anatomy-treatment

Угорі