як схуднути без сили волі, без напруги, з любов'ю до себе.
[COLOR=# ff0000]Пакет з медитаціями, озвученими Анфісою.[/COLOR]
схуднути можна...
я стверджую, що схуднення стоїть на 4 ніжках. 25 років я відчайдушно борюся із зайвою вагою і перепробувала все. Я нормалізувала свою вагу і вже більше 1,5 років утримую його. При цьому ні в чому собі не відмовляю, повністю щаслива і користуюся популярністю у чоловіків. Тому я маю право це стверджувати.
які це ніжки:
недоліки систем схуднення
недоліки всіх інших систем зводяться до того, що вони стоять на 1 ніжці (дієти, наприклад) або 2-х ніжках (дієта + спорт). Здоров'я може перешкоджати вашому схудненню. А психологія може зробити його неможливим. Інакше все було б просто - все гойдалися б, сиділи на дієтах і були б стройняшками. Реальність показує інше.
Без сили волі, без напруги, з любов'ю до себе
я стверджую на особистому прикладі, що схуднути можна:
а) без ненависних бігових доріжок або Берпі
б) без відмови від улюбленої їжі
в) без стресу і без насильства над собою
Я показала вам ці ніжки. Розповіла у відео приклади. Далі ви можете худнути самі, набивати шишки, вивчати літературу, знаходити кращих фахівців. А можете взяти мене за ручку і пройти цю систему за 8 тижнів, без експериментів над собою.
результати
Продажник:
[COLOR=# ff0000]Пакет з медитаціями, озвученими Анфісою.[/COLOR]
схуднути можна...
- через роботу зі своїми установками, через любов і прийняття себе і через систему з 4 базових елементів
- без сили волі і без насильства над собою
- без відмови від улюбленої їжі
- без підрахунку калорій
- без вмирання на бігових доріжках
- NO STRESS!
- в обстановці любові і підтримки
я стверджую, що схуднення стоїть на 4 ніжках. 25 років я відчайдушно борюся із зайвою вагою і перепробувала все. Я нормалізувала свою вагу і вже більше 1,5 років утримую його. При цьому ні в чому собі не відмовляю, повністю щаслива і користуюся популярністю у чоловіків. Тому я маю право це стверджувати.
які це ніжки:
- Психологія (найважливіша, без якої всі інші ніжки неефективні)
- Здоров'я
- Фізика
- живлення
недоліки систем схуднення
недоліки всіх інших систем зводяться до того, що вони стоять на 1 ніжці (дієти, наприклад) або 2-х ніжках (дієта + спорт). Здоров'я може перешкоджати вашому схудненню. А психологія може зробити його неможливим. Інакше все було б просто - все гойдалися б, сиділи на дієтах і були б стройняшками. Реальність показує інше.
Без сили волі, без напруги, з любов'ю до себе
я стверджую на особистому прикладі, що схуднути можна:
а) без ненависних бігових доріжок або Берпі
б) без відмови від улюбленої їжі
в) без стресу і без насильства над собою
Я показала вам ці ніжки. Розповіла у відео приклади. Далі ви можете худнути самі, набивати шишки, вивчати літературу, знаходити кращих фахівців. А можете взяти мене за ручку і пройти цю систему за 8 тижнів, без експериментів над собою.
МОДУЛЬ 1. Психологія
МОДУЛЬ 1. Психологія
результати
- схуднення в нашій системі – це побічний продукт, який прийде, як наслідок вирішення більш глибоких проблем. Проблем з психологією (під психологією я маю на увазі шкідливі установки) і здоров'ям.
- ви навчитеся любити і приймати себе такими, якими ви є. Це вкрай важливо для відчуття щастя.
- прийнявши себе ви здивуєтеся, коли вас почнуть приймати інші люди.
- ви будете світитися зсередини, що поступово змінить вашу зовнішність в кращу сторону.
- ви безумовно почнете подобатися чоловікам, вони вас почнуть приймати навіть не з ідеальною вагою.
- ви навчитеся бути щасливими не від зовнішніх обставин або схвалення/несхвалення інших людей, а черпати цей стан зсередини.
Продажник:
https://privatelink.de/?http://lp.anfisa2.ru/psihologiya