Запускаю свій новий вебінар на тему: "заробіток і просування в соц мережах. Реальні кейси з покроковою інструкцією".
Так, саме з покроковою інструкцією, щоб після вебінару було розуміння, що і як робити кожному учаснику, будь це арбітражник, представник бізнесу, сммщик або людина, хто хоче навчитися заробляти в Інтернеті. Вирішив провести Новий свій вебінар, вже 4 місяці не проводив, так як за цей час з'явилося безліч нових фішок і сервісів, які допоможуть вам збільшити свій дохід в рази, а то і в десятки разів. Пару років тому, коли я тільки починав свій шлях в арбітражі, один топовий арбітражник дав мені пару порад, як правильно лити трафік, мені цього вистачило, щоб розгойдатися і зробити свій перший мільйон чистими. А далі вже у мене все поперло. Тепер мій дохід на арбітражі, рефералах і з рекламних кампаній перевалив за 2 млн на місяць. Так-так, два мільйони чистими на місяць. На початку грудня буду виступати на одній нашій конференції в Пітері, і в режимі реального часу цю цифру я покажу вам. Може вам не вистачає зараз пару порад, щоб почати заробляти і збільшити продажі? У мене не один десяток прикладів учнів, коли після пару скликань починали заробляти не одну сотню тисяч рублів на місяць, багато хто після того ж перегляду вебінару оптимізували свої витрати в рекламі і стали отримувати клієнтів в рази більше і дешевше.
які теми будуть розглянуті на вебінарі?
1 день. Соц мережа ВКонтакте + розбір просування бізнесів
2 день. Instagram + трохи фейсбук
І найголовніше-секрет, як я зробив більше 1 000 000 рублів чистими в місяць на арбітражі. Вже 3 рази це вийшло. А також, розкрию тему, про яку мене багато запитували в групі: свій робочий кейс, як я ллю трафік з конкретними прикладами. Бонусом розповім, як шукати трендові товари і першим лити на них, як це було з годинником і клатчем в серпні.
для кого даний вебінар?
Так, саме з покроковою інструкцією, щоб після вебінару було розуміння, що і як робити кожному учаснику, будь це арбітражник, представник бізнесу, сммщик або людина, хто хоче навчитися заробляти в Інтернеті. Вирішив провести Новий свій вебінар, вже 4 місяці не проводив, так як за цей час з'явилося безліч нових фішок і сервісів, які допоможуть вам збільшити свій дохід в рази, а то і в десятки разів. Пару років тому, коли я тільки починав свій шлях в арбітражі, один топовий арбітражник дав мені пару порад, як правильно лити трафік, мені цього вистачило, щоб розгойдатися і зробити свій перший мільйон чистими. А далі вже у мене все поперло. Тепер мій дохід на арбітражі, рефералах і з рекламних кампаній перевалив за 2 млн на місяць. Так-так, два мільйони чистими на місяць. На початку грудня буду виступати на одній нашій конференції в Пітері, і в режимі реального часу цю цифру я покажу вам. Може вам не вистачає зараз пару порад, щоб почати заробляти і збільшити продажі? У мене не один десяток прикладів учнів, коли після пару скликань починали заробляти не одну сотню тисяч рублів на місяць, багато хто після того ж перегляду вебінару оптимізували свої витрати в рекламі і стали отримувати клієнтів в рази більше і дешевше.
які теми будуть розглянуті на вебінарі?
1 день. Соц мережа ВКонтакте + розбір просування бізнесів
- як швидко стартанути новачкові в арбітражі;
- Як почати заробляти в Інтернеті;
- Способи заробітку в Інтернеті;
- Як лити на підписки в інфобіз;
- Мої успішні літні кейси за підписками в інфобіз;
- Новий тренд, як лити з соц мереж на будь оффер і підвищувати з постів продажу в рази;
- Безбюджетні способи видобутку трафіку;
- Мої успішні кейси весна-літо 2016 року;
- Тренди 2016 року на фінансових офферах;
- Теми, які будуть актуальні в 2016 році;
- !! Арбітраж новими способами через соц мережі;
- Огляд нового формату Таргета ВК, Як правильно лити трафік з нього;
- Як я зміг вперше перевалити в планку в 1 млн на місяць на арбітражі;
- !!! Мої готові кейси, які я використовую в даний момент;
- Просування бізнесів через соц мережі;
- Мої готові кейси з купівлі реклами в спільнотах в 2016;
- Як налаштовувати рекламу на людей, чий дохід від 300 000 в місяць;
- Як з під носа відводити через соц мережі клієнтів у ваших конкурентів (моя нова методика);
- Мій новий кейс, про який нікому не говорив на арбітражі трафіку (він підійде і для бізнесу). Отримання доступу до клієнтів ваших конкурентів, які здійснюють певні дії. Впроваджено вже на не одному десятку бізнесів і успішно;
- !!! Спосіб підвищення конверсії для бізнесу майже в 2 рази, і заробіток на арбітражі мінімум на 30%;
- 5 моїх вдалих прикладів просування бізнесу через соц мережі (готові кейси з прикладами) березень-квітень;
- Таргетована реклама ВК з новими фішками;
- Купівля реклами в інших групах;
- Залучення передплатників в свою групу до 4 Рублів в комерційний паблік;
- Як палити чужі оголошення в ВК (таргет і групи);
- Як залучати передплатників в Інфобізнес з ROI більше 300% (мої нові кейси) ;
- Правильна робота з ретаргетингом ВК;
- Місяць безкоштовного користування найкращим сервісом для ретаргетингу;
- Безкоштовний ретаргетинг ВК (без церебро);
- На чому можна буде заробити восени і взимку через арбітраж;
- Залучення клієнтів чужими руками;
- Як правильно знаходити свою ЦА;
- Мої вдалі оголошення в таргеті ВК і в групах;
- Мої кейси в 2015 році (на що лив І як);
- Новий спосіб збільшення на 10-15% замовлень з вашого трафіку;
- Правильна Аналітика результатів (де весь заробіток);
- Розбір вдалих прикладів лендінгів;
- Принцип побудови лендінгу для бізнесу та арбітражу;
- Покрокова інструкція для кожного, що потрібно робити, щоб був старт заробітку на арбітражі і в Інтернеті;
- Розбір просування бізнесу кожного з учасників вебінар;
- Мої кейси та успішні оголошення літа.
- як швидко стартанути новачкові в арбітражі;
- Як почати заробляти в Інтернеті;
- Способи заробітку в Інтернеті;
- Як лити на підписки в інфобіз;
- Мої успішні літні кейси за підписками в інфобіз;
- Новий тренд, як лити з соц мереж на будь оффер і підвищувати з постів продажу в рази;
- Безбюджетні способи видобутку трафіку;
- Мої успішні кейси весна-літо 2016 року;
- Тренди 2016 року на фінансових офферах;
- Теми, які будуть актуальні в 2016 році;
- !! Арбітраж новими способами через соц мережі;
- Огляд нового формату Таргета ВК, Як правильно лити трафік з нього;
- Як я зміг вперше перевалити в планку в 1 млн на місяць на арбітражі;
- !!! Мої готові кейси, які я використовую в даний момент;
- Просування бізнесів через соц мережі;
- Мої готові кейси з купівлі реклами в спільнотах в 2016;
- Як налаштовувати рекламу на людей, чий дохід від 300 000 в місяць;
- Як з під носа відводити через соц мережі клієнтів у ваших конкурентів (моя нова методика);
- Мій новий кейс, про який нікому не говорив на арбітражі трафіку (він підійде і для бізнесу). Отримання доступу до клієнтів ваших конкурентів, які здійснюють певні дії. Впроваджено вже на не одному десятку бізнесів і успішно;
- !!! Спосіб підвищення конверсії для бізнесу майже в 2 рази, і заробіток на арбітражі мінімум на 30%;
- 5 моїх вдалих прикладів просування бізнесу через соц мережі (готові кейси з прикладами) березень-квітень;
- Таргетована реклама ВК з новими фішками;
- Купівля реклами в інших групах;
- Залучення передплатників в свою групу до 4 Рублів в комерційний паблік;
- Як палити чужі оголошення в ВК (таргет і групи);
- Як залучати передплатників в Інфобізнес з ROI більше 300% (мої нові кейси) ;
- Правильна робота з ретаргетингом ВК;
- Місяць безкоштовного користування найкращим сервісом для ретаргетингу;
- Безкоштовний ретаргетинг ВК (без церебро);
- На чому можна буде заробити восени і взимку через арбітраж;
- Залучення клієнтів чужими руками;
- Як правильно знаходити свою ЦА;
- Мої вдалі оголошення в таргеті ВК і в групах;
- Мої кейси в 2015 році (на що лив І як);
- Новий спосіб збільшення на 10-15% замовлень з вашого трафіку;
- Правильна Аналітика результатів (де весь заробіток);
- Розбір вдалих прикладів лендінгів;
- Принцип побудови лендінгу для бізнесу та арбітражу;
- Покрокова інструкція для кожного, що потрібно робити, щоб був старт заробітку на арбітражі і в Інтернеті;
- Розбір просування бізнесу кожного з учасників вебінар;
- Мої кейси та успішні оголошення літа.
для кого даний вебінар?
- новачкам; в вебінарі буде чітка інструкція для новачків, як правильно стартувати і що потрібно робити, щоб навчитися заробляти в Інтернеті. Щоб ви розуміли, жоден бізнес не розкрутиться без клієнтів. І якщо ви навчитеся грамотно добувати дешевий трафік і конвертувати його в продажу, то не важливо для вас, якою буде у вас бізнес, ви завжди зможете його просунути.
- початківцям сммщикам або арбітражникам; дізнаєтеся, як можна заробляти за допомогою соц мереж від 200 000 рублів на місяць. Почніть нарешті нормально заробляти, все буде детально розкладено по поличках, і ваш заробіток зросте. Оффлайн бізнес не приносить таких доходів, як онлайн бізнес, і не зможете швидко розгойдатися. А в арбітражі і в інтернеті можна з мінімальними вкладеннями швидко розгойдатися, тому є вже сотні прикладів.
- підприємцям (початківцям і діючим); у вас проблема? Мало клієнтів? Так вирішите її. Дуже часто від одного грамотного ради фахівця заробіток зростає в рази. Так було зі мною на початку шляху, одна порада збільшила мій заробіток. Якщо вважаєте, що:" Ну його нафіг, цим повинні займатися сммщики " – ви помиляєтеся. Якщо у вас йде застій або доходи не ті, які хотіли мати, значить щось йде не так і потрібно все міняти.
- Арбітражникам. Ви вважаєте себе "ГУРУ", але досі немає Панамера Платинум ідишн, це погано. Значить є якісь проблеми. Якщо бачили мій виступ на CPA LIFE 2016, то я чітко показував у виступі, які я тренди задавав, і що в підсумку виходило.У цьому дводенному вебінарі я їх розберу 18 місяців ведення мого блогу ви спостерігали цифри по заробітку на підписки, але я жодного кейса в загальний доступ не викладав по цій темі. Чому? Були свої причини. Зараз готовий запросити вас сісти зі мною за спільний стіл і поділитися пирогом, поки він свіжий і не зіпсувався. Хочете навчитися лити на підписки з різних цікавих джерел? Велкам на мій вебінар
- Інфобізнесменам; хочете навчитися залучати трафік в свій інфобіз у великій кількості? Цьому навчу і покажу в вебінарі. Покажу вперше, як ллємо командою на інфобіз, і що з цього виходить.