А що якщо я скажу, що ви можете жити краще без довгого шляху очищення, пізнання, копання і всього подібного?
- Черговий разводняк і порожні обіцянки, - подумає скептик. Ну і нехай.
А я серйозно.
Є спосіб для ледачих або для тих, хто задовбався Шукати.
Для тих, хто заплутався в техніках і просто хоче поліпшень.
Це тонка настройка уваги.
Не поспішайте робити висновки типу, ви все це чули. Можливо чули і навіть робили, Я до речі теж, проте недавно все в мені склалося і я офігів від простоти і мощі того, як воно все працює. Став пробувати і знову офігів.
Розумієте, є принципи, навколо яких крутяться всі інші практики, ускладнюючи і маскуючи суть.
Наприклад, в Біблії написано - у кого немає, відніметься, а у кого є пребуде. Це ж пряма і конкретна розшифровка сили уваги - якщо ти думаєш про злидні, втратиш Останнє, а якщо про багатство - придбаєш нове. Вловили змив іносказання?
Коротше, в наш смутний час ніколи копати, а медитувати не завжди виходить.
Коли візуалізації збиваються тривогою, а думки крутяться навколо проблем, саме час переключитися на швидкі і потужні методи.
У чому суть:
Збуваються ті думки, яких в вас більше. Це факт доведений сто разів.
Куди спрямована увага, то і збільшується. Це теж реальність і ви її добре знаєте.
Думки, які більше створюють сигнал, який ви транслюєте.
Змініть уявний фон, перенаправте увагу і отримаєте новий результат.
Інша справа як?
А про це я розповім на марафоні "антена удачі" з Понеділка.
5 днів.
Аудіо уроки і завдання. Короткі відео завдання без води, послухав-зробив-здивувався від швидкості результату-посміхнувся-продовжив застосовувати
Не медитації
Чи не візуалізації
Не про глибину
Не про травми і косяки
Як переключитися
Що саме думати і як зібрати думки в сильний пучок
Як збільшити дохід
Як поліпшити відносини
Як повернути здоров'я
Секрети і ясності в темі уваги
Марафон для тих, хто втомився копатися в минулому, заплутався і хоче швидко і легко рухатися до бажаних змін.
Кожен день Ви отримуєте 2 подкасти в аудіо форматі.
1-принцип, зрозумівши і застосовуючи який, ви почнете отримувати дивовижні результати.
2-практика, реальні дії для посилення результату в певній сфері життя.
День 1
Принцип №1 + успіх і все про виконання бажань.
Ви не дізнаєтеся новий спосіб візуалізації або маніфестації. Швидше зрозумієте, чому цього всього робити не треба. Переключивши маленький тумблер в голові, ви здивуєтеся як просто і швидко відгукується світ на ваші нові думки.
День 2
Принцип № 2 + достаток і гроші.
Гроші це круто і не треба бути ханжею. Як за допомогою потужних, правильних думок збільшувати і залучати гроші. Схема проста, але потрібно буде застосувати і тут же помітити як воно працює.
День 3
Принцип № 3 + Відносини.
Якщо хочете відносин або маєте намір поліпшити/виправити те, що є - готуйтеся. Тут доведеться напружити мізки, але воно того з будь-якого варто.
День 4
Принцип № 4 + Здоров'я.
А ви в курсі, що поки в вас є хоч крапля здоров'я, ви можете зцілитися? Ваше тіло прагне до цілісності і ваші думки можуть йому здорово допомогти. Думати потужно і регулярно дешевше і краще, ніж пити таблетки. Перевірено і ви зможете, якщо зрозумієте принцип.
День 5
Принцип № 5 + загальний фон потоку думок.
Виповнюється те, чим ви наповнені. Як наповнюватися і тримати потрібний обсяг, щоб плавно і легко перейти на новий рівень. Все буде тут.
Принципи я спеціально не описую, дізнаєтеся на марафоні. Скажу лише, що це просто і працює чітко, точно, а головне швидко.
продажник:
- Черговий разводняк і порожні обіцянки, - подумає скептик. Ну і нехай.
А я серйозно.
Є спосіб для ледачих або для тих, хто задовбався Шукати.
Для тих, хто заплутався в техніках і просто хоче поліпшень.
Це тонка настройка уваги.
Не поспішайте робити висновки типу, ви все це чули. Можливо чули і навіть робили, Я до речі теж, проте недавно все в мені склалося і я офігів від простоти і мощі того, як воно все працює. Став пробувати і знову офігів.
Розумієте, є принципи, навколо яких крутяться всі інші практики, ускладнюючи і маскуючи суть.
Наприклад, в Біблії написано - у кого немає, відніметься, а у кого є пребуде. Це ж пряма і конкретна розшифровка сили уваги - якщо ти думаєш про злидні, втратиш Останнє, а якщо про багатство - придбаєш нове. Вловили змив іносказання?
Коротше, в наш смутний час ніколи копати, а медитувати не завжди виходить.
Коли візуалізації збиваються тривогою, а думки крутяться навколо проблем, саме час переключитися на швидкі і потужні методи.
У чому суть:
Збуваються ті думки, яких в вас більше. Це факт доведений сто разів.
Куди спрямована увага, то і збільшується. Це теж реальність і ви її добре знаєте.
Думки, які більше створюють сигнал, який ви транслюєте.
Змініть уявний фон, перенаправте увагу і отримаєте новий результат.
Інша справа як?
А про це я розповім на марафоні "антена удачі" з Понеділка.
5 днів.
Аудіо уроки і завдання. Короткі відео завдання без води, послухав-зробив-здивувався від швидкості результату-посміхнувся-продовжив застосовувати
Не медитації
Чи не візуалізації
Не про глибину
Не про травми і косяки
Як переключитися
Що саме думати і як зібрати думки в сильний пучок
Як збільшити дохід
Як поліпшити відносини
Як повернути здоров'я
Секрети і ясності в темі уваги
Марафон для тих, хто втомився копатися в минулому, заплутався і хоче швидко і легко рухатися до бажаних змін.
Кожен день Ви отримуєте 2 подкасти в аудіо форматі.
1-принцип, зрозумівши і застосовуючи який, ви почнете отримувати дивовижні результати.
2-практика, реальні дії для посилення результату в певній сфері життя.
День 1
Принцип №1 + успіх і все про виконання бажань.
Ви не дізнаєтеся новий спосіб візуалізації або маніфестації. Швидше зрозумієте, чому цього всього робити не треба. Переключивши маленький тумблер в голові, ви здивуєтеся як просто і швидко відгукується світ на ваші нові думки.
День 2
Принцип № 2 + достаток і гроші.
Гроші це круто і не треба бути ханжею. Як за допомогою потужних, правильних думок збільшувати і залучати гроші. Схема проста, але потрібно буде застосувати і тут же помітити як воно працює.
День 3
Принцип № 3 + Відносини.
Якщо хочете відносин або маєте намір поліпшити/виправити те, що є - готуйтеся. Тут доведеться напружити мізки, але воно того з будь-якого варто.
День 4
Принцип № 4 + Здоров'я.
А ви в курсі, що поки в вас є хоч крапля здоров'я, ви можете зцілитися? Ваше тіло прагне до цілісності і ваші думки можуть йому здорово допомогти. Думати потужно і регулярно дешевше і краще, ніж пити таблетки. Перевірено і ви зможете, якщо зрозумієте принцип.
День 5
Принцип № 5 + загальний фон потоку думок.
Виповнюється те, чим ви наповнені. Як наповнюватися і тримати потрібний обсяг, щоб плавно і легко перейти на новий рівень. Все буде тут.
Принципи я спеціально не описую, дізнаєтеся на марафоні. Скажу лише, що це просто і працює чітко, точно, а головне швидко.
продажник:
https://privatelink.de/?http://www.facebook.com/bolgov.marlboro/posts/pfbid051eV5dTSgt3gT9Cu338aMZTQxa69djMz8d3y7tTwtnRzHXksDCpUgPdCXhqBHKjwl