Що нового?

Придбаний [Anti aging training] Функціональний підхід до захворювань ШКТ (Андрій Примак)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 14600 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 759.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Функціональний підхід до захворювань ШКТ

Дарʼя

Це спеціалізований курс з функціональної медицини, присвячений ролі шлунково-кишкового тракту (ШКТ) у загальному здоров’ї, довголітті та системних захворюваннях.

Основні теми:

• Фізіологія та роль кишківника в системній патології
  • Кишкова проникливість (leaky gut)
  • Мікробіом і його вплив на здоров’я
  • Вісь кишківник-мозок, вплив на ментальне здоров’я та деменцію
  • Системне запалення, LPS, Candida та дисбактеріоз
  • Зв’язок ШКТ з імунною системою, серцево-судинними захворюваннями та довголіттям
  • Сучасна діагностика та функціональні підходи до лікування захворювань ШКТ

Курс побудований на лекціях провідних фахівців (А.В. Примак, П. Де Седелер, Є. М. Денисов) і має науково-доказовий ухил.

Програма курсу

• Вступна лекція А.В. Примака: "Роль кишківника в системній патології. Основи фізіології кишківника."
  • Лекція П. Де Седелера: "Імунна система як найбільший фактор, що визначає загальний стан здоров’я та довголіття."
  • Лекція А. В. Примака: "Проникливість кишківника."
  • Лекція А. В. Примака: "Мікробіом кишківника"
  • Лекція П. Де Седелера: "Роль LPS у довголітті мозку. Чи є галактин-3 новою мішенню для боротьби з деменцією? Вісь кишківник-мозок."
  • Лекція П. Де Седелера: "Підвищена частота виникнення системного запалення на серцево-судинні захворювання при дисбактеріозі ротової порожнини."
  • Лекція П. Де Седелера: "Кандида: патогенетичні механізми, імунна ескалація, функціональні терапевтичні стратегії."
  • Лекція Є. М. Денисова: "Мікробіота та ментальне здоровʼя: доказова медицина."
  • Лекція А.В. Примака: "Діагностика порушення функції ШКТ"
  • Лекція А.В. Примака: "Лікування захворювань ШКТ"
  • Тестування: контроль знань

Ціна: 14 600 ГРН ~288,46 EUR
Уроків: 11
Мова курсу: Українська

https://anti-aging-training.kwiga.com/courses/funktsionalnii-pidkhid-do-zakhvoriuvan-shkt

Останнє редагування модератором:
Угорі